Бивш американски пехотинец бранил Марс от обитателите на Червената планета

марс

Пенсиониран американски морски пехотинец твърди, че е прекарал 17 години на Марс, защитавайки пет човешки колонии от обитателите на Червената планета. Освен, че отбранявал хора от марсианските форми на живот, бившият военен, който се представя с псевдонима Капитан Кей, посочва, че е служил в таен „космически флот“.

Според него формированието се управлява от мултинационална организация, наречена Земни сили за отбрана. Организацията набира военнослужещи от няколко страни, сред които САЩ, Русия и Китай, твърди пенсионираният военен, пише „Новинар“. Основната човешка колония на Марс се нарича „Ариес Прайм”, отбелязва бившият военен.

По думите му тя е разположена в близост до кратер. Базата се явява и щабквартира за корпорацията „Марсианска колония”. Мъжът разказва, че въздухът на повърхността на Червената планета може да се диша, а температурите понякога може да стават високи. Според него на Марс има две високоинтелигентни форми на живот. Едната от тях е агресивен рептилоиден вид, а другата – насекомоподобна. И двете раси нямат интерес да разширяват владенията си, а само да запазят съществуващите си територии от нашественици.

Капитан Кей разкрива още, че е бил обучен да лети три различни вида космически изтребители и три бомбардировача. Според изобличителя обучението на специалните кадри се провежда на тайна лунна база, наречена Lunar Operations Command (команден център за лунни операции), както и на луната на Сатурн Титан, и в дълбокия Космос. Тайнственият информатор твърди, че се е пенсионирал след 20 години вярна служба. Той посочва, че церемонията по оттеглянето му се е състояла на Луната.

Според Капитан Кей на нея са присъствали много високопоставени личности, като самата церемония е била ръководена от бившия американски министър на отбраната Доналд Ръмсфелд. Бившият военен разказва, че кариерата му е приключила след бойна задача, при която той и другарите му е трябвало да извадят особен предмет от пещера, приемана като свещена за местните рептили. Капитан Кей твърди, че в последвалия военен конфликт загинали над 1000 мъже и жени. Само 28 земляни успели да се спасят, като той бил един от късметлиите.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

БИВША СЛУЖИТЕЛКА НА НАСА: ВИДЯХ КАК ХОРА СЕ РАЗХОЖДАТ НА МАРС ПРЕЗ 1979 Г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Ян Бибиян 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.