Благоприятни дати и месеци за сватба през 2015 година

сватбаТези, които плануват сватба през 2015 година им е нужно да изберат благоприятен период. 2015 година ще бъде под знака на Дървената коза, което означава, че годината ще бъде напрегната за личните отношения. За да се тушират недоразуменията са необходими отстъпки. Избирайки благоприятният ден и месец вие ще мажете да избегнете негативното влияние на Дървената коза. Така бъдещето ви съжителство ще се радвате на вярност и разбирателство.


Благоприятни месеци за сватба през 2015 година

През 2015 година благоприятни месеци за сватба ще бъдат юни, август, септември и октомври.

Юни е подходящ за брак при хора които не са имали много време да се опознаят. Или с други думи любов и брак от пръв поглед.

Сватба през август ще подари на младоженците взаимно разбиране и доверие.

Сватбите през септември и октомври са подходящи за хора, които отдавна живеят заедно и са взели решение да узаконят своите отношения.

Благоприятни дати за извършване на ритуала

Това ще бъдат 4, 8, 16 от гореспоменатите месеци.

Ако разгледаме 2015 година в нумерологичен план и като редуцирано число ще видим, че тя е осмица.. Това число предсказва безкрайност .

инфо: occult-times.com

Вижте още: 

РИТУАЛИ И СУЕВЕРИЯ, СВЪРЗАНИ С БЪЛГАРСКАТА СВАТБА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.