Блогър „залови“ марсианци на снимка на НАСА

5

Блогър се похвали, че е „заловил“ първите марсианци на снимка на НАСА. Според Андре Гиганц, на една от снимките на НАСА е открил доказателства, че на Марс наистина живеят зелени човечета. Нещо повече–те наблюдавали през специални прозорци под повърхността на Марс, опитът на земляните да научат нещо повече за тяхната планета.

До това научнофантастично заключение той достигнал, след внимателно наблюдение на една от обявените снимки на НАСА. Роувърът, който е на Марс, изпратил кадри от повърхността на планетата, а на един от тях, Гиганц забелязал необичайно изображение.

Това, което привлякло вниманието му, се оказало тъмна точка на ръба на кратера Ендеавоур, така че решил да го изследва по-внимателно, пише „Мирър“.


„Бях зашеметен. Видях огромен панорамен прозорец, вграден във вътрешната страна на кратера“, казва 58-годишния блогър.

Той е убеден, че е открил нещо невероятно, а именно доказателство, че на Марс има марсианци. И е видял доказателство, което може да бъде и коридор, водещ към по-голям бункер.

Както изглежда обаче не всички са съгласни с неговото изявление. Мнозина вярват, че не е видял никакви марсианци, а става въпрос за психологически феномен. Явлението представлява виждането на лица на необичайни места. И съзнанието създава илюзията, че на снимката има живи същества, или необичайни фигури.

По същия начин преди няколко месеца Кюриосити се натъкна и на друг подобен феномен. На една от снимките бяха уловени фигури, за които се твърдеше, че са на космонавти със скафандри. Досега човешки крак не е стъпвал на Марс, но това не попречи на любителите на фантастиката да заявят, че има човешка или марсианска колония на планетата. И дори, че са видели фигури на марсианци.

Преди това на снимките бяха заснемани обекти подобни на кръстове, или каски от втората световна война. Някои учени не изключват и вероятността и за космически боклук, който да е открит по планетата. Роувърът не е първата изследователска машина, която от Земята се праща там, след като предишните марсоходи се развалиха.

инфо: razkritia.com

Вижте още:

ЧОВЕШКА СЯНКА ЗАСНЕТА ДО CURIOSITY НА МАРС

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.