Ванга казала на Нешка Робева: От Франция няма да остане нищо!

%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b0

Япония ще потъне, но това го е предсказал и техен пророк

– Г-жо Робева, идват празници, краят на годината предстои. Често по това време се започва с пророчества, като се замесва и името на баба Ванга. Вие сте се докосвали до нея. Какъв е споменът ви за нея?

– Това е единственият човек, на когото аз абсолютно вярвах! Иначе може да се забавляваме с нумерология, астрология. Нямам нищо против, но то минава покрай мен и заминава. Докато пророчествата на леля Ванга и в личен план и в общ винаги са се сбъдвали. Не зная дали хората могат да усетят истинските измерения на такъв човек като нея. Като пратеник на едни сили, които безспорно ние чувстваме, че съществуват. По-обикновените хора и по-фанатизираните ги виждат в един аспект, други ги виждат в друг, че не сме единствените и че с живота ни на Земята не свършват нещата. Това вече го пишат и учените. Та леля Ванга беше такъв пратеник – да подпомага човечеството, да помага на България. Тя безкрайно обичаше България, безкрайно. Това, което тя казваше – че трябва да си помагаме, да не се мразим, да не си завиждаме, тя го казваше с много болка. Както и това, че ще страдаме, докато сме безверници. А какво е вярата? Не е да влезеш в църквата, да се прекръстиш и да запалиш свещ, а да се опитваш поне. Защото е тежко да бъдеш светец в тези измерения на земния живот. Но да се опитваш да живееш според правила, според християнския морал. Защото какво проповядва Христос? Той казва, че всичко е любов. Това обаче не значи да се любим и порното да превземе света, както в момента го е превзело.

– В английската преса имаше статия за баба Ванга, в която бяха изложени нейни пророчества. Според публикацията тя е пророкувала, че Обама ще е последният американски президент, и е предвидила войната в Сирия, както и създаването на „Ислямска държава“. Боравила ли е тя с такава конкретика и има ли нещо, което предстои?

– Пред мен специално за Тръмп не е казвала, а и да го е споменавала, не съм запомнила. Но за Сирия е говорила пред много близки нейни хора, на които вярвам. Пред мен може и да е казвала нещо, но не помня. Друго нещо е споменавала на мен, че няма да има такава държава като Албания. Че от Франция и от Париж няма да остане камък върху камък. Но това го е казвал и Нострадамус. И французите го знаят. Както и за Япония, че ще потъне. Това го е казвала пред мен и японците също го знаят. Те също имат това знание, имали са такъв пророк, който го е казвал. Леля Ванга казваше много неща и не е единствената. Вие знаете за Нострадамус, както и Касандра и Сен Жермен. От време на време се изпращат на Земята просветени хора, които се опитват да помагат.

– Има ли нещо, което Ванга ви е казала, но още не ви се е случило?

– Да, няколко неща. Тя ми предсказа, че ще напиша книга. Имала съм много разговори с нея и понякога тя без връзка, изведнъж казваше нещо. Така беше и тогава. Спомням и до днес въпроса й: „Нешка, ти събираш ли си интервютата?“. Отговорих и, че не ги събирам. Думите й бяха точно така: „Събирай ги, книга ще пишеш“. Някак си не се виждам да седна да пиша книга. Но щом тя е казала, сигурно ще дойде време, когато и това ще правя. Много приятели ме убеждават, че трябва да започна, но засега нямам убеждението, че хората четат и ще им бъде интересно.

инфо: 24chasa.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.