Какво издава вашият почерк за любовните ви увлечения?

почерк 1

Начинът, наклонът и почерка, с който пишем, са изключително показателни за нас. Те разкриват неподозирани черти от характера ни. Науката, която се занимава с почерците, се нарича графология. Опитните графолози, с просто око наблюдавайки ръкописен текст, могат да определят какъв човек го е писал. Наклонът на почерка ни показва както това каква е природата ни, така и как се държим в любовта.

1

Тази графика показва различните наклони на почерка, описани в текста. Гледайте нея и търсете вашия собствен наклон

А.

Това е обичайния наклон на писане. Той разкрива много топла и раздаваща себе си приятелска личност. Така пише човек, който не се страхува открито да покаже какво чувства. Хората с такъв почерк не са много импулсивни, те запазват емоциите си под контрол. Те лесно се разбират с другите, общителни са. За тях важна черта на характера им е желанието за диалогичност. Те не се чувстват щастливи, когато са самотни дълго време.

Когато обичат, хората с такъв почерк не крият своите чувства. Те искат и партньорите им да се отвърнат на светлите им емоции по същия начин. Те обичат силно и дълго. Когато човек с наклон на почерка „А” се жени, той държи да запази свободата си да излиза, да води социален живот и да се среща с приятелите си.

Б.

С този наклон на почерка са хора с по-екстремни качества. В същото време, те показват още по-силно обичта и чувствата си, в сравнение с „А”.

Наклонът „Б” отразява наличието на по-голяма енергичност и ентусиазъм във възприемане на новите идеи. Тези хора са с горещи романтични импулси. Когато човек с такъв почерк попадне във властта на любовта, той се влюбва „до уши”. Често такива хора се влюбват от пръв поглед. Но са доста ревниви. Когато обектът на чувствата им обърне внимание на друг, те болезнено преживяват всяка подобна ситуация.


Хората с наклон „Б” показват собственическо чувство към партньора си, особено в началото на връзката си. Те също не обичат самотата. Отворени са към срещи с нови и непознати хора. Обичат да са активни и постоянно се занимават с разни неща.

Когато обичат, хората с „Б” не допускат да имат конкуренция. За партньора им те трябва да са единствени. Тяхната романтична и емоционална природа трябва да се подхранва от нестихващо възхищение, а защо не и от ласкателства в умерени доза.

В.

Когато човек пише с такъв наклон, това е знак, че интелекта контролира емоциите. Ако искате да завоювате сърцето на човек, пишещ с такъв наклон, трябва да знаете следното, че пътят към сърцето му минава през главата. Такъв човек допуска да обича само ако разума му го разреши. Следователно, такъв човек се характеризира със силно проявена сетивност и трудно проявява ентусиазъм.

Г.

Morkadis

Хората с наклон на почерка „Г” също контролират сърцето си от разума, подобно на наклон „В”. Но тук, подтискането на чувствата е по-силно изразено. Интересното е, че лице, което пише с такъв наклон може да бъде толкова емоционално, колкото и лице с „Б”. Но в същото време, докато пишещия с наклон „Б” проявява своите чувства открито, то човек със силно изразен ляв наклон на почерка е крайно сдържан в проявите на сърдечните си емоции.

Наклонът „Г” показва също и тенденция към потайност. Такъв човек изглежда студен и сдържан, но под повърхността му бушува буря от чувства.

Д.

Когато почеркът е прав – вертикален, а не се накланя наляво или надясно, е налице баланс между ума и сърцето. Хората с такъв почерк са сдържани. Те винаги хладнокръвно и с интелект претегля нещата, и не са обект на нестабилни и временни връзки и случайни чувства. Когато лице с такъв прав почерк се влюби, от него не се очаква веднага да изрази явно емоциите си. Привързаността не може да бъде изразена ясно, като чувствата трябва да се разкриват постоянно. Те са предани в любовта си и се държат добре с околните си. Партньорът в брака, който пише вертикално, може еднакво добре да приеме и радостта и трудностите, които носи ежедневието. Той ги приема хладнокръвно и със спокойствие ги разрешава, което е сигурен признак, че разумът съжителства със сърцето в пълна хармония.

Има почерци, които не отговарят на нито едно от изброените по-горе възможности. Възможна е комбинация от букви, които са написани с наклон надясно, други – с наклон наляво, а трети – вертикално. Има случаи, когато един ред е написан наляво, следващия – с обратен наклон. А понякога, и всяка дума е с различна посока. Такъв почерк говори, че човекът, който пише е с честа смяна на настроенията си, подвластен е на моментната емоция и това рефлектира върху начина му на писане. В този случай наблюдаваме конфликт между разум и сърце – умът иска едно, а сърцето сочи друго.

Човек с такъв почерк трябва да се бори със своята импулсивност. Те стават придирчиви към малките и несъществени детайли и често стават жертва на неконтролируемите си емоции. Понякога обаче, хората, които пишат с такъв почерк често са много артистични и оригинални и будят интерес към себе си у околните.

Ако само отделни букви се пишат в противоположен наклон на останалите букви в думата, това говори за нерешителност. Хората с такъв почерк се страхуват да възприемат новите идеи и да срещат нови хора в житейския си път.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

КАКВО РАЗКРИВА ПОЧЕРКЪТ?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.