Какво не ни казаха от НАСА за новооткритите планети

извън

На огромна пресконференция от НАСА ни съобщиха, че са открили цяла система от планети, а на 3 от тях е силно вероятно да има живот. Според конспиративните теории обаче цялата пресконференция бе една голяма манипулация.

От информацията на НАСА знаем, че планетата TRAPPIST-1 е с най-голям потенциал за живот. Тя се намира на 39.13 светлинни години от Земята, а температурите ѝ са малко по-ниски от тези на нашата планета.

Орбитата ѝ се намира в близост до звездата в системата, като на едната ѝ половина е постоянен ден, а на другата постоянна нощ. Между тях има зона на постоянен здрач.

Според учените може да се развие живот в подобна среда. Стига атмосферата да предразполага към това, амплитудите между светлина и тъмнина няма да са от толкова голямо значение.

Една година на планетата трае около 20 земни дни, а Слънцето в светлата част на планетата се появява на небосклона в червено-оранжева светлина. Ако на планетата има някакви растения, то те ща са в червени и черни цветове.

За една от планетите НАСА със сигурност знае, че има вода. Предполага се, че и на поне още две планети има океани и шанс да бъде открито биологично разнообразие.

В официалната информация на космическата агенция се казва още, че са успели да изчисляват големината и плътността на новооткритите планети.

Но според конспиративните теории, цялата пресконференция е една добре режисирана постановка, с която НАСА ни представя открития, за които отдавна знае.

Смята се, че астрономите вече са се свързали с извънземна цивилизация и от години планират как да поднесат тези новини на хората, така че да не настъпи паника.

В САЩ още преди десетилетия са подготвяли тази пресконференция и всяка част от нея е добре премислена, за да ни подготви за срещата с напълно различни от нас същества.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.