Какво се случва, когато пиете вода веднага след ставане сутрин

вода 1Настоящият здравен тренд е питейна вода, веднага след ставане от леглото. Учените потвърдиха, че това е напълно полезно за здравето ни. Питейната вода при събуждане е свързана с лечение и профилактика на някои заболявания като главоболие, болки в тялото, артрит, сърдечни проблеми, епилепсия, затлъстяване, туберкулоза, менингит, бъбречни заболявания, повръщане, гастрит, диабет, запек, болест на матката и заболявания на гърлото.
Методът: след събуждане, преди да направите нещо друго, изпийте от 4 до 6 чаши питейна вода. Не забравяйте, ако поради някаква причина не можете да поберете толкова много вода наведнъж, започнете с толкова, колкото можете и постепенно увеличавайте количеството. Измийте си зъбите и изпълнете сутрешната рутинна устна хигиена, след това изчакайте 45 минути преди да ядете или пиете нещо друго. След 45-те минути можете да закусите както обикновено, а след това не яжте и не пийте нищо в продължение на 2 часа.

За специфични заболявания, ако използвате метода по-горе, изследването показва, че трябва да се спазва определен режим на дните на приложение, за да се излекува всяка болест. Високо кръвно налягане-30 дни, стомашни проблеми – 10 дни, диабет – 30 дни, рак-180 дни.

инфо: life.bg

Вижте още: 

СВОЙСТВАТА НА ПСИХИКАТА МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ С ОБИКНОВЕНА ВОДА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.