Номера на апартамента ви играе голяма роля в живота ви. Ето какво ви дава и какво ви взима

2

Ние предлагаме да анализирате номера на апартамента, в който живеете или в който планирате да се преместите. Ако цифровата стойност на апартамента ви, съвпада с вашата енегрия, ще се чувствате удобно в него.

В противен случай, може да ви преследва главоболие, чувство на тъга и неразположение от различно естество.

Така че, на първо място ще изчислим нумерологичния номер на апартамента . Изчислението е съвсем лесно: например, апартамент номер 138=1+3+8=12  1+2 = 3. “3” – нумерологичното число на апартамент номер 138.

♦ 1. Планета – Слънце. Този апартамент изпълва своите собственици с творческа енергия и радост от живота. Тя позволява на човек да се открои, да привлече вниманието на другите. Той ще бъде подходящ за художници, поети, писатели, журналисти. Доминираща гама – оранжево-червена. Атмосферата на такъв дом – безгрижна.

♦ 2. Планета – Луна. Интуицията и съзерцание. Жилището е благоприятно за хората, работещи с малки деца, готвачи и музиканти. Основният фокус на този апартамент трябва да падне върху огледалото, а основният цвят – кремав. Обърнете внимание на външния вид на банята – тя трябва да бъде перфектна.

♦ 3. Планета – Марс. Решителност и действие! Този апартамент не е за мързеливи хора. Често ще ви се налага да оправяте водопровод, мебели, таван…Собствениците трябва да са в добра форма и в постоянно движение или рискувате да се разболеете. Интериорът трябва да бъде червен. Най-активните места – тоалетна и антре.

♦ 4. Планета – Меркурий. Контакти. В този апартамент трябва да живеят контактни хора! Пригответе се за много комуникация, не само у дома, но и по време на работа. Основни неща в интериора – предмети, свързани с информацията, като се започне от телевизора и телефона до картините по стените. Благоприятните цветове са сини, сиви и жълти.

♦ 5. Планета – Юпитер. Животът на обитателите на този апартамент може да бъде свързан с политика или наука. За този дом е подходящ лилав цвят. За една истинска декорация използвайте бронзови предмети, особено донесени от далечни страни. Не забравяйте да поставите голяма библиотека!

♦ 6. Планета – Венера. Отдих, любов и комфорт. Жителите на този апартамент не искат разходка! Тук живеят добри и гостоприемни хора или упорити скандалджии. Цветовете са много топли: в бежови и кафяви цветове. Обзавеждането – големи удобни дивани, кръгла маса, килими, цветя. Обикновено в такъв апартамент обитателите имат животни – котки, кучета.

♦7. Планета – Сатурн. Жителите на този апартамент често са в затруднено положение. Но не всичко е толкова зле! Сатурн насърчава професионалните умения, както и паричните спестявания. Често се анализират техните дела и действия! Доминиращ цвят – тъмно синьо.

♦ 8. Планета – Уран. Астролозите и ясновидците казват, че Уран не обича прагматици и материалисти. Хората в този апартамент винаги ще бъдат заобиколени от приятели. За дизайна използвайте светлите цветове на дъгата, като трябва да присъства небесносиньо! Бъдете внимателни с електрическите уреди и поддържайте прозорците чисти.

♦ 9. Планета – Нептун. Много трудно плосък! Тук има свещеници, музиканти, моряци и медиуми. За останалите атмосферата на 9-ти апартамент е изключително неблагоприятна. Този апартамент е като Бермудския триъгълник – постоянно изчезват неща.

Вече можете да проверите дали вашият апартамент и атмосферата в него съответстват на предложените характеристики.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.