Признаци, че близки и колеги изсмукват вашата енергия

депресия

Ето това е причината за вашата умора!

Ние всички знаем, че всеки има свои собствени възможности за сетивно възприятие. Някой има отлично зрение, друг – не толкова. Някой има отличен слух, а друг е глух. Същото важи и за енергийната чувствителност, или както я наричат, „Шесто чувство“.

В светът всичко е заобиколено от вибрационни енергии. Някои от нас ги усещат, те могат да кажат кога са мощни и кога – слаби. Те лесно правят разлика между „добри“ и „лоши“ вибрации.

Но тази свръхспособност имат един недостатък: хората влияят върху нашата енергия повече, отколкото бихме желали. И това е проблем, поради който много от нас в продължение на месеци се чувстват изцедени като лимони, макар да нямат никакви здравословни проблеми.

Блогърът и духовен наставник Андреа Шулман споделя няколко черти, характерни за хората с висока енергийна чувствителност.

Не е нужно да имате всички тези признаци. Ако имате само два или три – вие сте много чувствителни към вибрационната енергия.

1. Дълбока съпричастност.

Често можете да забележите човек с дълбоко енергийно възприятие в стая, в която някой е разстроен или страда. Енергийно чувствителният човек реагира пръв: хваща го за ръка, прегръща, изслушва.

Такива хора чувстват болката на другите (понякога дори физически), така че им е лесно да разберат и да съчувстват на страдащия.

2. Промени в настроението.

Да усещате фините вибрационни енергии често означава, че в добри периоди се чувствате много добре, а в лоши – много зле.

Трябва да имате резервен план за подобряване на вибрациите си в лошите дни.

3. Склонност към пристрастяване.

Енергийно чувствителните хора „чувстват“ много повече, отколкото останалите. За да се избавят от ниските емоционални колебания, такива хора могат да започнат да злоупотребяват с алкохол или наркотици.

Morkadis

Или да заменят тази болка с други зависимости: храна, пазаруване или хазарт.

4. Виждат същността на човека.

Енергийно чувствителните хора често „четат“ вътрешната мотивация на хората, и могат „просто да знаят“, с кои е по-добре да не се занимават.

Това е много полезна функция, която почти не оставя шанс за тези, които са в състояние да ви наранят.

5. Най-вероятно сте интроверт.

Не всички енергийно чувствителни хора са интроверти.

Независимо от това, постоянното усещане на емоциите и състоянията на другите хора изтощават енергийно чувствителните, те се опитват да избягат от всички и да останат сами – за да се възстановят и да се съвземат.

Най-често те се чувстват изтощени след дълги социални контакти.

6. Получаване на необясними знаци. 

Хората, които са чувствителни към енергиите, повече от всички други различават знаците, които изпраща Вселената. Те са в състояние да разберат значимостта на събитията и обстоятелствата, които другите биха взели за случайни.

Не винаги е възможно да се каже с увереност, че енергийната свръхвъзприемчивост е дар или проклятие. Всъщност, от една страна, тя помага да разберем по-добре езика на Вселената, а от друга страна води до чести превъзбуди, а това е много сложно, ако не давате разумен изход за чувствата си.

Ако вече смятате, че сте такъв, има техники, които ще ви научат как да развивате своите умения и да се справяте с минусите на чувствителността.

На първо място, ще ви бъде полезно всичо, които може да ви развесели или да увеличи вибрациите на средата, в която се намирате. Лично аз препоръчвам ежедневна медитация и йога като духовна и физическа практика.

Второ, обърнете внимание на хората около себе си и не се колебайте да стоите настрана от хора, събития и обстоятелства, които тровят състоянието ви.

Дарът на енергийната чувствителност – това е голяма отговорност. Много е трудно, а понякога дори болезнено, постоянно да попивате енергията на различни хора.

Въпреки това, повярвайте, вие можете да вършите чудеса, просто трябва да се научите да управлявате своя дар. Хората с дълбока енергийна възприемчивост могат да променят света: да водят хората и да бъдат велики лечители и наставници.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.