Призрачно красиви къщи – СНИМКИ

Попаднахме на страховитата серия от снимки „13: Hauntingly Beautiful” от фотографа Seph Lawless. Американецът, който се счита за един от най-добрите фотографи на изоставени места, заснема 13 от най-зловещите къщи в Щатите. Повечето от тях стоят празни от години и постепенно се разпадат, но историите им са вечни и до днес могат да те накарат да настръхнеш.

2

Докато предишните собственици се оплакват от странни шумове и изчезващи предмети, за някои от къщите се носят легенди, свързани със серийни убииства. Една от тези къщи е имението Бейли, което вдъхновява продуцентите на American Horror Story за първия сезон от сериала.

3

Lawless има огромния късмет да снима една от къщите само ден преди да се срути в следствие на пожар. Той описва процеса по заснемането като много емоционално изживяване и твърди, че всяка от къщите засмуквала от енергията му по време на снимките.

4

За тази къща се твърди, че е принадлежала на вещици, които извършвали всякакви магически ритуали в нея. Легендата разказва, че една от вещиците е погребана под верандата.

Историята на тази къща е не по-малко страховита – баща застрелва по погрешка сина си и в отчаянието си убива съпругата си, след което се самоубива. Съседи казват, че до днес от къщата се чували страни гласове и звуци.

5

В тази внушителна постройка са били държани роби. По стените има следи, наподобяващи отброяване на дни.

6

Дали наистина има нещо по-особено около изоставените къщи, или не ще оставим на твоята преценка. Но не може да се отрече, че от историите им ни побиват тръпки.

7

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още: 

20 от най-зловещите и мистериозни места на Земята

Като от филм на ужасите: Най-зловещите находки от изоставени сгради в България

Най-зловещите места в България, от които те побиват тръпки

Зловещите археологически находки

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.