Случаят Стивънвил

нло

Много хора твърдят, че са виждали извънземни в небето. Случаят в Стивънвил, Тексас се смята за един от най-достоверните от уфолозите, пише chudesa.net.

Всичко започнало на 8-ми януари, 2008 година. Нищо през този обикновен ден не подсказвало на жителите на американското градче, че от днес нататък животът им ще се промени завинаги.

Малко преди 19.00 часа се случило нещо, което те едва ли някога ще забравят. Благодарение на техните разкази по-късно светът узнава за случая Стивънвил.

В началото видях в небето четири диска, чиято светлина направо ме заслепяваше. После се появиха още пет НЛО-та. Те започнаха да светят синхронизирано и да образуват различни фигури в небето.

Първо се виждаше ромб, секунда по-късно в небесата имаше триъгълник. Първоначално си помислих, че съм се побъркал, но тъй като не бях сам, колегата ми виждаше абсолютно същото като мен, обяснява бившият градски шериф Лий Гейтън.

След феноменалното явление, на което неочаквано става свидетел, той веднага се отправя пак към полицейския участък. Когато пристига на служебното си място, заварва голям хаос и паника.

По обясними причини в полицейското управление започват да звънят притеснени жители, които се интересували как да постъпят при атака на извънземни нашественици. В крайна сметка става ясно, че са получени цели 80 такива сигнала.

По думите на местен фермер метален диск, голям колкото три футболни игрища, прелетял покрай дома му. Друг пък се кълнеше, че бил отвлечен заедно с колата и кучето. Последният случай обаче не ми се струва напълно достоверен, разказва шерифът.

Не знам как е възможно да се направи от гигантско парче метален кораб без болтове и нитове, разсъждава друг очевидец.

Историята за извънземните, навестили Стивънвил, набира популярност много бързо. Зараждат се големи спорове относно случилото се. Любителите на извънземните напълно вярват, че кораби са идвали в американското градче.

Скептиците обаче недоумяват как може едва 70-80 лица да са станали очевидци, при условие че населението възлиза на 17 хиляди човека.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

АМЕРИКАНЦИТЕ НА ЛУНАТА БИЛИ ПРЕСЛЕДВАНИ ОТ НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.