Стъпките, с които ще овладеем телепатията

Телепатията е умението да се предават мисли и чувства между хората без воденето на разговор и без употребата на някакви специални технологии (от гр.: τηλε, означава далечно разстояние, а πάθεια чувство) е парапсихологическо явление.

Телепатията се описва често като способ за четене на мисли, процес на енергоинформационно предаване на усещания, мисли, емоции, метаболизъм, здравословно състояние, представи от едно същество на друго. Този процес се свързва и с други паранормални явления като предчувствията, телеестезията (ясновидството) и психокинезата.

Повечето от нас смятат, че телепатията е дарба, с която се раждат някои необикновени личности. Истината обаче е, че телепатични умения може да развие почти всеки, стига да следва някои прости стъпки. Ето кои са те:

Определете кой ще е изпращач и кой получател

Преди да следвате всички останали стъпки, трябва да определите кой ще е човекът, с когото ще опитате да си предавате мисли. Един от вас ще е получател, а другият ще е изпращач.

Вярвайте в каузата си

За да овладеете телепатията, на първо място, трябва да вярвате, че тя наистина съществува. Ако се съмнявате, че ще успеете да постигнете това уникално умение, със сигурност няма да се случи.

Грижете се за здравето си

За да развиете телепатията, трябва да сте напълно здрави и всички процеси в тялото ви да протичат нормално. Само така ще сте спокойни и ще можете да се концентрирате в начинанието си;

Запазете спокойствие

Опитайте се да прочистите съзнанието си от всички мрачни мисли. Постарайте се да сте спокойни и информацията да преминава през ума ви, без да реагирате емоционално на нея.

Поработете с визуализацията

Когато искате да изпратите определено послание на своя приемник, затворете очи и си представете цялостната картина, която искате да споделите с него. Важно е да си представите всеки малък детайл от тази картина.

Предайте информацията

Morkadis

Представете, че потокът ви от мисли се движи по тръба, която свързва вашия ум и този на приемника. Вижте своите мисли като топки, които се движат в този своеобразен тунел.

Не се напрягайте

Когато опитвате да изпратите или получите мисъл, не се напрягайте. Всичко трябва да се случва много спокойно. Дори и да не стане от първия път, с достатъчно тренировки все някога ще се случи.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Доказано: ДНК има телепатични способности

Нов експеримент потвърди вероятността за телепатия

Тайните на телепатията

Телепатия, ясновидство, телекинеза или шесто чувство

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.