Уникални пророчества на гръцкия Нострадамус вещаят светло бъдеще за България

4
Гръцкият Нострадамус , известен
още като Нашият, както гърците наричат монаха от Света гора – Паисий Атонски, има много сбъднати пророчества. Той вече е предупредил света за промените, на които ние вече сме свидетели.

Това са аварията в Чернобилската АЕЦ, разпадането на СССР, бомбардировките над Югославия, предизвикани от силите на НАТО.За тези събития той е говорил още преди те да се осъществяват.

Ясновидецът има попадения, които той е предрекъл преди повече от двадесет и пет години.

И сега те вече се сбъдват. Според гръцкия монах Турция ще се разпадне на три части.

Парче от нея ще отнемат кюрдите, други части ще си разпределят гърци и арменци.

Това ще се случи, след като Близкия Изток и Средния Изток се превърнат в арена на военни действия, като в тях ще вземе активно участие и Турция.

В резултат на загубата на войната, южната ни съседка ще се разпадне и ще бъде разпределена по този начин. Конфликти ще има и на територията на Русия, заявил Паисий Атонски.

„Обратното броене вече е започнало”, казвал още монаха. Думите му се потвърждават и от професор от Брюксел – Кенанадис Константинов. Нашият Нострадамус наистина е познал и това.

Това се случило преди двадесет и пет години. Светият човек споменавал и за фанатиците, които ще унищожат Европа и това също наистина вече се случва.

Монаси, които са живели с Паисий Светогорски, също са категорични, че той е изрекъл тази предсказания, които в нашето съвремие се сбъдват.

„Ще разберете, че се води война, когато в небето над Средиземно море Турция нападне Русия. Турците ще мислят, че са победили, но това няма да е така, а точно обратното. И Константинопол пак ще стане православен”, били още от изумителните гадания на феномена.

Гръцкият Нострадамус предрекъл и светло бъдеще за България.

Според него тя ще има просперитет и бъдеще, което народа ни изобщо не е очаквал, но промяната ще е осезателна и много българи ще се завърнат в родината си. А тя ще се превърне в райско кътче.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.