Уфолог №1 на България: В Родопите има тайна космическа база

стамен

Има ли мистификации около кацането на Луната? Възможен ли е живот на Марс? Теориите на конспирацията по тези щекотливи теми се множат. Прескачат дори в Холивуд – неслучайно един от хитовите филми на годината е драмата “Марсианецът“, където Мат Деймън оцеля, като си отгледа картофи. Завесата за част от космическите тайни разкрива в интервю за marica.bg най-известният български уфолог професор Стамен Стаменов.

Той е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и член на Международната ноосферна организация. Председател на Асоциация “Феномени”.

-Професор Стаменов, има ли още мистерии около кацането на американците на Луната? 

Големите световни астрономи обявиха, че Луната е изкуствено създадено тяло. При това изключително точно математически конфигурирана по форма и на точно определено разстояние между Слънцето и Земята. Така се осъществява перфектен баланс, необходим за живота на нашата планета. Ако това не е изпълнено само в нищожни граници, човечеството ще загине.

Щом като това е така, има две положения: или Луната като естествено тяло е довлечено отнякъде до точно определено място, или е създадена изкуствена база, довлечена пак там от същите същества. Първият вариант засега отпадна, защото се доказа, че Луната е изцяло куха отвътре. При това основните елементи в структурата са титанови. А за да се конфигурира така титанът, е необходима рамка.

Учените са категорични, че тази рамка е очертана, а по нея са налепени титанови плочи. А върху тях е поставен лунен прах или лунна почва.

Още от Средните векове, откогато небето се наблюдава с телескопи, е забелязано многократно, че излизат светлинни кълба от Луната, обикалят около нея, след което се гмуркат под лунната повърхност и изчезват там. Руски астрономи са заснели кълба, облитащи Луната. Те се забиват в точно определени места. Всичко това вече показва категорично, че Луната е изкуствено създадена и представлява извънземна наблюдателница на живота на земята.

Това се потвърждава и от мисията на първия „Аполо” 11 от юли 1969 г. Тогава са засечени развълнувани дума на астронавта Нийл Армстронг: Сър, това са огромни обекти, които стоят от другата страна на кратера и ни наблюдават!

В тоя момент НАСА прекъсва емисията и връзката с Луната. Следват още такива изявления, но предупреден от Земята, Армстронг минава на секретната честота. Когато „Аполо” се прилунява, Луната изпада във вибрации, чува се шум с тътен. Самите астронавти са учудени, а вибрациите са засечени от земна апаратура.

-Говорите за за извънземни цивилизации на Луната ли? 

-Според конспиративни информационни източници Луната не само че е куха отвътре, а е разделена на клетки и зони. Там работят няколко извънземни цивилизации, всяка от които има своя зона. Луната е изкуствена, куха, с перфектни характеристични данни. Те са предварително изчислявани, за да играе спътникът роля на изключителен балансьор за живота на Земята.

-Какво става с епопеята „Аполо”? 

– И „Аполо” 12 е с трима астронавти. Случайно или не, обаче им гръмва кислородният апарат, който трябвало да захранва устройството за възпламеняване на бомба на Луната.

„Аполо” 13 не успява да се прилуни, тримата астронавти бяха на косъм от гибел.

Morkadis

„Аполо” 14 извършва благополучно кацане на Луната. След „Аполо” 14 всичко около програмата потъва в мъгла. Планирани са още три кацания, които не се осъществяват – американците обявяват, че прекратяват лунната програма. Това е гръм от ясно небе дори и за самия шеф на НАСА.

Причината не е финансова – от 25-те милиарда, предвидени за програмата „Аполо”, са усвоени само половината. Тогава асовете на конспиративни теории казаха това, което излезе истина: че американците са били изгонени от Луната от някой Х фактор.

Оказва се, че и совалката „Чалънджър” през 1986 година е била ударена от скаларно неизвестно на НАСА оръжие. Когато се разрази драмата с другата совалка, „Колумбия” през 2003 г., става ясно, че играта е много дебела.

Като прибавим и неуспешния щурм на земляните към Марс – над 90 процента от изстреляното към Червената планета и от съветска, и от американска страна, буквално изчезва. Не се поврежда, не издава SOS сигнали, просто изчезва. Спецът по космонавтика генерал Роналд Сагдеев твърди, че огромен извънземен обект с дължина 800 метра прибрал двата съветски апарата Фобос 1 и 2.

– Защо човечеството тръгна към Марс? Осъществима ли е идеята за колония? 

-На Марс отдавна има такава база. Още през 1960-те по свръхсекретни проекти на Марс е кацнал съветско-американски екипаж с представители на още шест държави. В момента там има база с хора, които работят по свръхсекретни програми. За да започнат да афишират проект и да канят граждани да участват в полет до Марс, това означава, че това е проигравано.

-Последната Ви книга се нарича „Кой управлява Земята?” Кой всъщност ни управлява? 

-Вселената е субект, висш разум, който се развива йерархично-пирамидално. Абсолютът, да го приемем за един вселенски център, който е открит и сниман от НАСА в така наречения Град на светлината. Вселената има свое ядро, централно мозъчно ментално ядро, което управлява абсолютно всичко в тая Вселена по закона на каскадата – колкото слизаш към по-ниско трептящата материя, толкова играта загрубява. Земята и слънчевата система, уви, се намират в периферията на нашата галактика. Ние, за съжаление, сме тук, понеже сме подрастващи и ще свършим големи бели, ако се озовем по-навътре. Затова има граници на допуск – галактическите сили за сигурност, които принадлежат към Галактическа федерация на силите на космоса- това са силите, които дирижират процеса тук на земята.

Ние, човеците, трябва да се себеопределим с кого да вървим. Дали избираме смъртта или светлите сили, живота. Защото ако продължаваме по начина, по който досега се развиваме, шансът ни за оцеляване е практически никакъв.

– И сега тези „управници“ ни пращат знаци, така ли?

– Тези истински управници се мъчат всячески да покажат на човечеството, колко е безсмислено да се работи в името на унищожаването на живота. Следят всички военни стълкновения, сблъсъци, противоречия между една, две или повече държави. Всичко на тая планета е под пълен контрол.

Всичко, което в момента става на тоя свят, е предварителна подготовка за това, че готвят човечеството за нов облик. Дори с цената на гигантски катаклизъм, който е задължителен, за да изтрие огромния процент простаци на земята. Вижте физиономиите на тези в ИДИЛ – може ли това да са хора?!

Много е просто: или ще бъдем спасени, защото сами не можем, или ще се самоунищожим. Ала космосът няма да позволи в никакъв случай планетата да пострада, защото ще бъде изложена на риск цялата Слънчева система.

– Тоест има надежда да бъдем спасени заради баланса във Вселената? 

-Абсолютно. Светлите сили в Космоса няма да допуснат тъмната страна на Вселената да доминира. Винаги светлината ще била по-силна. Вселената ще извърши трансформацията си заедно с планетата Земя, на каквато и да е цена. Очаквам в най-скоро време трансформациите, които отдавна са жадувани от всички висши човешки същества.

-Твърдите, че българите сме на мушка. Защо? 

-Защото космическите сили тук имат поне две мощни бази. В Родопите и в Мадара. И те не допускат и няма да допуснат тук да стават големи катаклизми -както природни, така и социални.

В момента много внимателно наблюдават българите. Проблемът на давещите се, дали ще се размърдаме. Затова е казано: Помогни си сам, за да ти помогнат свише. Ако решим да се обединим в името на най-висшата кауза – да оцелеем, да отгледаме поколенията си и на тая богоизбрана, благословена земя да направим качествено различно от досегашното общество, ще ни бъде! Иначе ще ни подменят.

Този въпрос стои и пред останалата част от човечеството – или се оправяте, или си заминавате. Ако не успеете, мисията ви е провалена, и на това място идват други. Работата е там, че трябва да извършим чутовен подвиг, за да спасим себе си и Земята. Самоопределението като израз на свободната воля е решителният показател за това дали ще ни има утре и какви ще бъдем.

инфо: blitz.bg

Вижте още: 

СТАМЕН СТАМЕНОВ: ЧОВЕКЪТ Е ИЗВЪНЗЕМНО ТВОРЕНИЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Михаела 8 години ago
  2. 33 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.