Черните триъгълници на извънземните (видео)

Неидентифицирани летящи обекти се наблюдават от хората още от древността. Вероятно голяма част от тях са били необясними природни феномени, а в по-ново време – неразпознати от наблюдателя летящи машини, парчета от боклуци, носени от вятъра или други напълно обикновени неща.

Няма спор обаче, че част от НЛО наистина са нещо напълно необяснимо.

Теориите, че това са летателни апарати на посетители от други светове или измерения може да звучат невероятно, но до доказване на противното, си остават напълно възможно обяснение на този феномен.

През последните десетилетия са регистрирани хиляди случаи на НЛО, като част от тях са официално потвърдени от различни официални институции.

Формите и поведението на наблюдаваните НЛО са най-разнообразни, но има няколко по-често срещащи типа според тяхната форма.

Такива са неидентифицирани летящи обекти с триъгълна форма, разказва новото видео от канала n_l_o във Vbox7.com.

Един от най-добре документираните случаи на такива НЛО е „Белгийската НЛО вълна“.

В съответствие с името им тези НЛО имат формата най-често на триъгълник, но понякога се описват като клинообразни или с формата на бумеранг. Цветът им е тъмен, най-често черен или сив.

Способни са да стоят неподвижно на едно място във въздуха и да се преместват с изключително голяма скорост от една позиция в друга.

Обикновено не издават никакъв звук, но някои очевидци разказват за съвсем леко жужене. Често пъти имат светлини в средата на триъгълника или близо до върховете му.

Едно от първите съобщения за наблюдение на подобно триъгълно НЛО е от 1980 г.

 

Тогава в Мисури и Канзас в САЩ стотици свидетели, включително полицаи съобщават за огромен летящ триъгълен обект от светлини. За период от 4 часа той е бил забелязан в 22 населени места на двата щата. Има и радарни наблюдения на обекта.

Цялото събитие е оценявано като едно от най-добрите наблюдения на НЛО.

Morkadis

Това събитие е първата индикация за появата им, но в рамките на едно десетилетие за черните триъгълни се докладва и по целия свят.

Хъдсън в американския щат Ню Йорк
През март 1983 г. свидетели сигнализират властите за появата на триъгълни НЛО в района на Хъдсън в американския щат Ню Йорк. Описват ги като НЛО с V-образна форма широки около 100 м. През януари 1981 г., огромен обект с форма на бумеранг е видян над щата Аризона в САЩ, като отново един свидетел описва тялото с думите: „по-голямо от няколко футболни игрища!“.

За V-образен НЛО се съобщава, над щатите Ню Йорк и Кънектикът
За пореден път той е описан като „голям колкото две футболни игрища“ и неговите светлини се включвали и изключвали, като че ли се опитвал да привлече внимание.

Междувременно излизат наяве редица отделни съобщения над Великобритания
на 26 септември 1993 г. – огромен летящ триъгълен кораб се наблюдава над Бейкуел в Дарбишър. Много от жителите на този малък град са гледали как огромен черен обект, бавно и тихо си плавал във въздуха. С ярка бяла светлина върху всеки ъгъл на триъгълната му форма и множество по-малки светлини по краищата му, НЛО прелетял ниско с ориентировъчна скорост от около 50 км/ч.

инфо: vesti.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.