Черното е любим цвят на уверените и емоционални хора

pixabay.com

Може би сте от хората, които носят само черни дрехи при всеки повод? Вероятно, дори не можете да си представите да се облечете в друг цвят. Ако се обличате само в черно, има основателна причина за това. Черното е цветът на силата. Що се отнася до модата, ще откриете, че черното е единственият цвят, който винаги е модерен. Когато носите черни дрехи, започвате да се чувствате аристократично, мистериозно, елегантно. Какво казва тази любов към черните дрехи за вашата личност? Всъщност може да разкрие много.

„Можете да носите черни дрехи, когато пожелаете. Можете да ги носите на всяка възраст. Можете да се облечете в черно за всяко събитие“, казва Кристиан Диор.

Предпочитанията ви към черния цвят, всъщност, могат да бъдат свързани с личностните черти, както и с образование, социален статус, икономическо състояние, житейски опит и околна среда.

Що се отнася до света на модата, черното е цвят, от който просто не може да се откажете. Независимо дали носите черен костюм за бизнес среща или черна рокля за официална среща, този цвят е универсален.

Черното се свързва с определена аура на доверие и мистерия. То крие това, което трябва да бъде скрито. Ако носите черни дрехи, ще изглеждате много професионално и елегантно.

Въпреки това хората, които носят черни дрехи, са склонни да ги носят, защото ги харесват, а не, за да впечатлят някого. Това, също така, показва, че тези хора ценят личното си пространство, доста мистериозни са и малко изолирани от обществото.

Черното е секси цвят

„Можете да си купите кола от всяка марка, ако е черна“, казва Хенри Форд.

Много хора избират да носят черно, само защото това най-добре им помага да изразят личността си.

Според скорошно проучване, клиентите считат черното за един от най-добрите цветове и го свързват с такива положителни характеристики като: атрактивност, чувственост, увереност, интелигентност.

Според експертите, за да оставите добро първо впечатление, независимо дали по време на среща или интервю за работа, най-добре е да изберете стилни черни дрехи.

Повече от 56% от анкетираните предпочитат черното облекло, вярвайки, че този цвят повишава самочувствието им.

Morkadis

Приблизително 64% ​​от мъжете и 48% от жените предпочитат черни дрехи.

Почти всички участници в проучването свързват черния цвят с добри личностни черти като: самочувствие, интелигентност и сексуалност.

Тези хора вярват, че черното е цветът, който трябва да носите, когато се опитвате да впечатлите, убедите или плените някого. Всяка жена би се доверила на мъж, облечен в черно.

Ако сте умни, секси и уверени, тогава не е чудно, че този красив цвят ви привлича. Черното е най-спокойното, най-чувственото, най-смелото, най-луксозното.

Какво казва черното за вас?

Черното облекло помага да привлечете вниманието на хората около вас към вашата личност, а не към външния ви вид. Когато носите черни дрехи, хората ви намират за по-чувствени, по-целенасочени, по-амбициозни и по-успешни. Смята се, че хората, които носят черно, са много емоционални, но добре крият чувствата си.

Личностни черти на хората, които обичат черния цвят

Те са прями и знаят цената си

Това показва, че сте толкова уверени във външния си вид, че не изпитвате нужда да привличате вниманието на околните и да изглеждате по-добре, отколкото сте в действителност. След като вземете решение, се опитвате да не се отклонявате от него.

Вие сте много емоционален човек

Използвате черното като инструмент, за да покажете на света, че всъщност не ви интересува мнението на другите. Но наистина, под външната черна обвивка се крие изключително чувствена и емоционална личност.

Вие сте активни и целенасочени

Черното е любим цвят на хората, които активно се движат към целите си. Хората ви приемат като надежден човек.

Опитвате се да се предпазите

Психолозите вярват, че хората, които обичат черните дрехи, често се опитват да скрият истинските си емоции.

Обичате властта

Тенденцията ви да носите черни дрехи често показва желание за повече сила и власт. Обичате да изглеждате по-силни и влиятелни, отколкото сте в действителност, и винаги се опитвате да бъдете на първо място във всяка област, която ви интересува.

Вие сте много сериозен човек

Винаги сте били много сериозен и честен човек. Винаги се стремите да изпълнявате възложените ви задачи успешно и в срок и винаги знаете как да постигнете това, което искате. Въпреки това може да ви е трудно да се отпуснете и просто да се насладите на живота.

Знаете какво искате

Винаги ясно дефинирате целите си и знаете как можете да ги постигнете най-бързо. В резултат на това рядко се чувствате объркани.

Изглеждате депресиращо за другите

За другите хора личността ви изглежда доста потискаща и заплашителна. Тъй като имате силна и пряма личност, изглеждате като заплаха за някои хора. Но всъщност носите черни дрехи, защото чувствате, че не сте достатъчно силни.

Вие сте независими

Вие сте независим човек и се гордеете с работата и постиженията си. Имате непокорен характер и не обичате да търсите помощ от другите. Освен това, мразите, когато ви казват какво трябва или не трябва да правите.

Запазвате всичко за себе си

Границите на личното пространство са много важни за вас, винаги се опитвате да се откроите от всички останали. Около вас винаги има воал на мистерия, който само ви придава допълнителен чар.

Черното никога не излиза от мода, можете да го носите по всяко време на годината и без значение какво ви казват другите, черните дрехи са за всеки.

Черното е любим цвят на привлекателните, уверените, чувствените и умните хора.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Древните народи не са виждали синия цвят

Какъв цвят виждате в центъра на кръга?

Какъв цвят е аурата на името ви?

Какво казва любимият ви цвят за характера ви?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.