Пилот засне флотилия от НЛО над Тихия океан (ВИДЕО)

Пилот се оказа с неочаквана компания докато управлява самолет над Тихия океан. Той засне странното събитие, което, според него, е полет на цяла флотилия от НЛО.

Клипът, който е заснет миналата седмица, показва летящи ярки обекти, които в един момент са 9, а в друг 12. През неопредлен интервал някои светват, а други угасват, но формацията и скоростта им остават постоянни.

Според информацията, пилотът летял на около 12 хил. метра, когато се чува как той казва: „Това е някаква странна ши*ана работа. Нещо лети“ докато светлините се движат, пише tmz.com.

Скептиците смятат, че това са противоракетни снаряди, изстреляни от друг самолет или дори кораб. Но няма доказателство и за двете хипотези.

Клипът е публикуван малко след като американският департамент по отбрана обяви, че ще създаде отряд за НЛО. Той ще се нарича Група за идентификация на въздушни обекти и управление на синхронизацията. Той ще проверява информациите за забелязани странни обекти във въздуха десетилетия назад.

източник: pochivka.blitz.bg

Вижте още:

НЛО над Чернобил спасява Европа

Изненада: Триъгълно НЛО бе открито на СНИМКА от совалка на NASA

Прелетя ли НЛО над Франция? (видео)

Видео изтекло от ВМС на САЩ показва НЛО край бреговете на Калифорния (видео)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.