4 човека, които са попаднали на грешното място в грешното време – няколко пъти

септември

1.Семейство Десармес

Както много други семейство като тях, Десармес желаели по-бързо да напуснат Хаити след земетресението на 12.01.2010. Пиер имал известни връзки и осигурил билети за по-скорошен полет за семейството си от Хаити до Сантяго, Чили. По-малко от месец след това, Сантяго е ударен от земетресение с магнитуд 8.8 по Рихтер. След всичко преживяно, семейството се чувства ужасно и споделя в медиите: „Напуснахме родината си заради земетресение, а тук се случи същото“. За щастие от тогава те живеят мирно и сигурно.

2. и 3. Джейсън и Джени Кейрнс-Лорънс

Джейсън и Джени са английска двойка, която преживява по време на ваканциите си цели три инцидента в различни места по света. Първото им пътешествие е в Ню Йорк през 2001 година, когато стават свидетели на атаките от 11.09 срещу Световния търговски център. Оцелели след трагедията, те решават да се насочат към място, на което според тях е по-малко вероятно да преживеят нова терористична атака и се отправят към Лондон. Докато са там обаче, се случва атентата в Лондонското метро, където загиват 52 души и са ранени 700. През 2008 година Джейсън и Джени решават да посетят Мумбай, Индия. Те са там на 26.11, когато въоръжени мъже от пакистанска терористична групировка атакуват няколко забележителности и сгради в града, убивайки 164 души.

Тъй като са били свидетели и на трите терористични нападения, Джейсън и Джени успяват да дадат своите описания на случилото се пред медиите. Джени споделя пред „The Telegraph” в Индия, че не може да повярва как след терористичния акт хората отваряли отново магазините си на следващия ден. „В Ню Йорк хората носеха страха от терора в очите си. В Лондон полицията изглеждаше по-изплашена от населението“.

4. Остин Хач

Остин Хач оцелява след 2 различни самолетни катастрофи, при които загиват петима членове от семейството му. През 2003 година Остин оцелява от самолетна катастрофа, в която майка му, сестра му и брат му загиват. Баща му, който е анестезиолог, управлява самолета. През 2011 обаче, се случва същият инцидент. Пилотираният от баща му самолет катастрофира, но този път бащата и втората му съпруга загиват. Остин отново успява да оцелее. Той е в кома в продължение на 8 седмици, но след това успява да се възстанови напълно.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Тези исторически съвпадения ще ви докажат, че нищо не е случайно

10 мистериозни съвпадения, които разбиват всякаква логика

Жената, преживяла корабокрушенията на Титаник, Британик и Олимпик

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.