5 мистериозни места, за които учените нямат обяснение

бермудскиБермудският триъгълник

Той определено е едно от най-странните места в света, а единственото място, което може да му съперничи, е „Дяволското море“ или змийският триъгълник. Това е част от тихия океан, разположена край бреговете на Япония и е свързана с редица необясними явления. Тук се появяват странни светлини, предмети и мистериозно изчезват цели самолети. Дори японското министерство по морските въпроси признава, че това място е опасно.

Историята помни случка, която поразително напомня на събития с Бермудския триъгълник, случили се преди години. Изпратен е изследователски кораб в областта, за да открие какво точно причинява аномалиите, но целия екип заедно с екипажа на кораба мистериозно изчезват.


Ранчото Бигълоу

Това ранчо се намира в щата Юта и включва повече от 480 хектара площ. Мистериите тук започнали през 50-те години на миналия век, но през 1994 година двойка фермери решили да го купят. Още от първия ден започнали да им се случват странни неща.

Огромен вълк нападнал фермера, а при опитите му да го застреля, установил, че куршумите не могат да пробият кожата му. Нито нож, нито каквото и да е друго оръжие.

Накрая животното сякаш се стопило във въздуха, а две години по-късно фермерите забелязали странни летящи обекти, а растенията започнали да мутират.

В крайна сметка ранчото било продадено на Робърт Бигълоу, който построил институт за изследвания на паранормалните явления в района.

Долината Сейнт Луис

нлоТази котловина се намира в южната част на Колорадо и в нея се случват такива неща, че Бермудският триъгълник ще ви се стори като почивна дестинация. Непрекъснато се наблюдава появяване на НЛО—повече от 1000 полета са засечени тук, както и редица странни мутации на животни.

За странните явления разказват още от 1967 година, когато конят на местен фермер е открит без мозък. Няма рани, няма прорези, просто мозъкът сякаш се е изпарил от тялото на животното, твърдял ветеринарят.

Продължилите подобни странни случки с животните отказали много хора да живеят тук. И те побързали да напуснат странното място.

Бенинговия триъгълник

Мястото се намира в югозападната част от Върмонт, а мистериозни изчезвания са се случвали в периода между 1945 и 1950 година. Група ловци разказват, как мистериозно изчезнал един от приятелите им, въпреки че щателно претърсили района.

Ветеран от войната изчезва три години по-късно. С годините има още около 6-7 странни случая. Всички изчезвания са се случили между периода 1 ноември и 20 декември. През останалото време не се наблюдават абсолютно никакви инциденти.

Morkadis

Триъгълникът Бриджуотър

Върху площ от 200 кв. километра щата Масачузетс живеят много малко хора. На това място се случват странни неща- появяват се летящи чинии, ражда се двуглав добитък, в района има и много изчезнали хора.

Няколко души дори съобщават, че са видели птица, която напомня птеродактил, въпреки че той се смята за изчезнал преди хиляди години.

Местни разказват, че са видели куче с червени очи и странни мутации в района. Двуглави, шесткраки овце, гъски без глава—всичко това може да бъде открито и днес в района. Малцина са смелчаците, решили да живеят в толкова опасна и странна територия.

Вижте още: 

10 ЧУДЕСА НА СВЕТА, ЗА КОИТО УЧЕНИТЕ НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ

инфо: http://www.razkritia.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. Valentin Raykov 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.