6 признака на психическа атака

завист

За съжаление, има зли хора, които знаят как психически да атакуват другите, така че нека да разгледаме няколко начина за предпазване от психическа атака.

Психическото нападение се използва за да причини вреда на друг човек, като го манипулират и контролират, изпращайки му негативна енергия. Тази умствена манипулация се извършва без ваше знание, и това може да доведе до физически симптоми, подобни на болест, както и потиснато настроение, тревожност и мисли за самоубийство.

Ако усещате някои от тези симптоми, консултирайте се със специалист, за да се изключи физическо заболявания, както и с психолог, за да се отхвърлят психични проблеми. След като разберете, че сте в добро здравословно състояние, опитайте се безопасно да отстраните от себе си човека, когото подозирате в психическата атака.

1. Умора и дълбок сън

Дион Форчън – известен психиатър и автор на „Психическа самозащита“, казва, че била нападната от жена, която използвала силата на манипулацията на мисленето за да предизвика лъжливи мисли в ума й и да я убеди да даде фалшиви показания срещу бивш колега. След като жената разказала на Дион своята версия за истината, тя казва: „За моя голяма изненада, аз се съгласих с нея в серия от доста необосновани обвинения, и умора и дълбок сън ме обзеха веднага след този разговор.“

2. Кошмарни сънища и страх

Яростният кошмар може да е признак на психическа атака. Примери за такива кошмари са чувство на тежест в гърдите, задух, или силен страх от задушаване.

3. Чувство на хипноза

Психическото внушение – това е един от методите на манипулация, подобно на хипноза, и това е признак на психическа атака.
Въпреки че психическата атака не вкоренена в определена духовност, последователите на окултната магия, както е известно, използват психически атаки в качеството на черна магия, затова носенето на кръст или осветен религиозен предмет могат да ви помогнат да се предпазите от такива атаки.

4. Непредизвикани страхове, които са нереални

Това е подобно на чувството на пристъп на паника, но може да продължи много по-дълго. Учестено дишане, сърцебиене, изпотяване, нервност – всичко това са признаци на безпокойство, но неспособността да напуснете дома си няколко дни заради това, че изпитвате силен страх, е признак за психическа атака.

5. Чувствате се по-добре след душ или вана

Душът също е източник на движеща се вода, така че също ще помогне да изчистите негативната енергия.
Използвайте сол – натрийте се под душа или се изкъпете в морска вана. Солта има почистващо действие и може да помогне се отмие всякакъв негативизъм. Докато си вземате душ или се къпете, си казвайте молитва, която е насочена към прочистване на вашата психическа енергия.

6. Чувството, че не можете да контролирате движенията или мислите си

Morkadis

Салвия* може да изчисти пространството около вас от негативни енергии. Обиколете дома си с димящи стръкове от салвия – това привлича позитивна енергия.

*Маслото от Салвия е важен съставен елемент на тонизиращи и успокояващи нервното напрежение и депресиите смеси. Понижава артериалното налягане, действа болкоуспокояващо, регулира менструалния цикъл, облекчава състоянието при проблеми в менопаузата. Използва се при кожни възпаления, намалява косопада, забавя стареенето на кожата. Укрепва имунната система.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

ПРИЗНАЦИ, ЧЕ БЛИЗКИ И КОЛЕГИ ИЗСМУКВАТ ВАШАТА ЕНЕРГИЯ

ПОТВЪРДЕНО: ХОРАТА ПОГЛЪЩАТ ЕМОЦИОНАЛНА ЕНЕРГИЯ

ИМА ЛИ ЕНЕРГИЕН ВАМПИР КРАЙ ВАС? КАК ДА ГО РАЗПОЗНАЕТЕ

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ЕМОЦИОНАЛНИЯ МАНИПУЛАТОР И ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.