Българин се храни единствено със слънчева енергия

Таксиметровият шофьор Иван Стойчев, не е ял храна от 15 юли 2009 година.

   iТой получава енергията си за живот директно от Слънцето. Мъжът е от т.нар. соларни хора, чиято идеология навлиза у нас.

 Според нея организмът може да съществува нормално дори само след „приема“ на инфрачервени лъчи.

Начинът човек да се научи на тази уникална способност е да се вглежда в Слънцето в два определени часови диапазона – един час след изгрев и един час преди залез. Първо за пет секунди на ден, като всеки ден „дозата“ се качва с още пет до максимума от един час.

Българинът Иван Стойчев, който кара такси, не е слагал и залък в устата си от 15 юли 2009 година, или повече от 2 години, и казва, че се чувства чудесно. 50-годишният мъж е от т.нар. соларни хора, които получават енергия за живот директно от Слънцето. Мрази храната и казва, че тя е най-голямата зависимост, но още не я разбираме. Това знание е достъпно само за хора, чието „трето око“ е отворено“.

инфо: http://media.framar.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.