Акад. Норбеков: Кръвта „записва“ като флашка всичко, което мислим

%d0%ba%d1%80%d1%8a%d0%b2
Кръвта е проводник на душата. Затова не е случайно, че в някои религии е забранено кръвопреливането, тъй като имало опасност от раздвоение на личността и от това хората да бъдат обладани от тъмните сили, съобщава esoreiter.ru.

Руското издание съобщава, че са открити нови групи кръв – „Ленджерис“ и „Джуниор“ и цитира учени, които прогнозират, че скоро кръвните групи щели да станат 15.

Според мистиците, местата, на които е пролята човешка кръв, са опасни за хората. Някои вярват, че душата се връща там, където човекът е загубил живота си.

Много християни вярват, че ако на 19 септември посетят катедралата в Неапол, където се съхранява кръв от великомъченика Св. Януарий могат да се излекуват от всякакви заболявания.

Узбекски писател и лечител пък акад. Мирзакарим Норбеков твърди, че в кръвта има специален феромон, който като флашка „записва“ всичко, което мислим, казваме и преживяваме. Затова, за да сме здрави, трябва да изчистим своето съзнание, никога да не пожелаваме зло на ближния и да вярваме в доброто.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. bgospodinovblog 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.