Ангелски числа: Какво означават и защо ги виждате?

Ангелските числа са числа, които се повтарят и виждаме много често през живота ни. Чудили ли сте какво означават и защо ги виждате непрекъснато? Ето отговора!

111 – ако често виждате единици, това означава, че Съдбата ви подсказва, че ви предстои голяма промяна в живота. Непременно промяната е свързана с добро, така че не се тревожете за това, а се подгответе за голяма и щастлива новина.

222 – двойките са сигнал, че ще приемете нов човек в живота си. Не се знае дали това ще е нов приятел, нова половинка или нов член от семейството. Важното е да знаете, че ви предстои попълнение в обкръжението ви.

333 – тройките са число, което малцина виждат много често. Божествената комбинация означава, че ви предстои взимането на много важно решение, което изцяло ще промени живота ви. То може да е свързано с пътуване в чужбина, с преместване в ново жилище или започване на съвместен живот с половинката ви.

444 – комбинацията от тези цифри, които се повтарят и виждате непрекъснато, е знак, че стара любов може да се завърне в живота ви и да поиска да възобновите връзката си. Те са знак, че има нещо недовършено в миналото ви и е време да продължите от там, докъдето сте стигнали.

555 – петиците са много свежа комбинация, която ако виждате често, означава, че ще ви върви във всичко, свързано с финансите. Или ще спечелите голяма сума пари, или ще я наследите, или просто ще започнете нова успешна и доходоносна работа.

666 – ако често виждате числото шест, трябва да знаете, че ви предстои голямо пътуване и най-често това пътуване е свързано с работа в чужбина. Новото начинание ще ви донесе много нови хоризонти и щастие, за което никога не сте си мечтали.

777 – седмицата е най-късметлийското число и ако го виждате често, това означава, че животът ви ще тръгне рязко нагоре. Каквито и проблеми да сте имали – в любовта, в работата или с парите, всичко ще поеме в друга посока и нещата ще се наредят.

888 – ако често виждате осмици в ежедневието си, това може да означава, че някой играе двойна игра зад гърба ви, лъже ви или говори едни пред вас, а друго, когато се обърнете. Предателството е сериозно провинение, затова не се заблуждавайте, а отворете очи са хората около вас, за да намерите предателят.

999 – ако често виждате деветки, трябва да се готвите за нова любов, изпълнена със страст и много романтика. Съдбата си знае работата и знае точно кога да ви изпрати сигнал, че това нещо предстои, за да можете да се подготвите за един щастлив период от живота ви.

източник: actualno.com

Вижте още:

Магията на числата и по-специално на числото 27

Магическа сила на числата – привлечете пари и късмет в живота си!

Числата на Фибоначи и Златното сечение в природата

Какво предвещават еднаквите числа, които виждаме случайно

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.