Астро: В този ден в нас се пробуждат скрити сили

От днес до 10 март Меркурий е ретрограден.

Луната е в знак Стрелец до 12:38ч на 18 февруари. Преминавайки през този знак, Луната носи философска нагласа на хората, демонстрация на компетентност и желание да се поучават другите.

Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Засилва се жаждата за приключения и желанието да се отпътува на някъде.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пеша на дълги разходки. Може да имате повишен апетит. Избягвайте да натоварвате черния дроб с тежка и мазна храна.

Продължава 24 лунен ден от 02:41ч на 17 февруари до 03:45ч на 18 февруари

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела.

Може да се заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела.

Днес по-лабилните натури могат да се потопят в тъга и копнеж, да се отдадат на съмнения и духовен дисбаланс. Може да се почувстват самотни и неразбрани, да се появят необосновани страхове. Прекарайте деня сами, опитайте се да постигнете вътрешна хармония и спокойствие.

Болести започнали в този ден не са опасни и не оставят последици. Полезни са занимания с аеробика, йога, медитация. Да се пият по-малко течности. Може да ядете толкова, колкото ви се иска. Алкохола и цигарите са противопоказни.

Прекрасен период за цялото семейство. Необходимо е да се използва даденото време, за да се оправят семейните отношения.

Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца. Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. Днес той притежава лечебна сила. Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен много да промени живота ви.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.