Астро: Денят може да бъде щастлив и успешен, но се изисква благоразумие


Луната е в знак Близнаци до 18:16ч на 15 ноември. Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни.

Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа и
гимнастиката. Във фитнеса обърнете внимание на мускулите. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни
с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Продължава 18 лунен ден до 18:35ч (от 17:57ч на 13 ноември)

18-ият лунен ден е символично отражение на нашето вътрешно състояние, събитията от деня показват, какво сме отработили (заслужили) в предишния период на лунния месец. Денят е пасивен и достатъчно опасен и критичен. Проявявайте търпимост към другите и не пожелавайте зло никому. Това време е опасно за разрушаване на структурите. Могат да се направят сериозни грешки, особено в областта на работата и бизнеса. По-добре да се въздържате от всякаква социална дейност. Необходимо е да се обърне внимание на знаците, които ще ни бъдат показани. В този ден трябва да се борим с по-нисшите си желания, за да не се превърне в нашият ден на грехопадението. 18-ият лунен ден може да бъде щастлив и успешен, но се изисква благоразумие и сдържаност. Не пропускайте днешният ден, ако искате да внесете нещо ново в живота си: любов, пари, щастие. Това е последния ден от лунния календар за натрупване на енергия, от следващия ден ще започне фазата на активното затихване на Луната и загуба на натрупания резерв.

На 18-ия лунен ден е полезна медитацията. Добре е да благодарите за предишния период, можете да опушите помещенията с тамян, да напръскате с вода, в която има масло от бор или да запалите аромолампа. Тази миризма символично се свързва с овладяване на страстите. Благоприятният период за избавяне от лошите навици продължава. Днес е полезен контрастен душ, особено сутринта. Лунен ритуал на 18 лунен ден – Вечерта се препоръчва да запалите бяла свещ и да я поставите пред огледалото. Погледайте в огледалото за около 15 минути, след което оставете свещта да изгори – тази процедура ще ви очисти, ще придаде привлекателност на външния ви вид и ще положи благоприятна основа за събитията на следващия ден.

Следва 19 лунен ден от 18:35ч на 14 ноември до 19:21ч на 15 ноември 29 слънчев ден 

Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания.
Може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили.

По-важни аспекти през деня

Меркурий тригон Нептун (0:35ч)
Луна опозиция Венера (16:17ч) – нехармоничен
Луна квадратура Нептун (16:33ч) – нехармоничен
Венера квадратура Нептун (19:08ч) – нехармоничен

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.