Астро: Ден за пасивен отдих

Пълнолуние в 09:34ч в знак Лъв.

Пълнолунието действа неблагоприятно на нашата психика, прави ни много емоционални. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност, нестабилност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство, дискомфорт, появява се безсъние. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. Мъжете нека да бъдат по-търпеливи към своите половинки.

Дългите пътувания е по-добре да отложите. Броят на пътнотранспортните произшествия по пътищата през този период може да се увеличи. Под въздействието на пълната Луна някои започват да изпитват необяснимо раздразнение, появява се разсеяност и забравяне, мнозина се потиснати или се депресират.

Пълнолунието в Лъв предвещава непланирани разходи, изблици на ревност и гняв. Ако възникнат неприятни ситуации, е необходимо просто да се приеме, че те не могат да бъдат променени.

Това пълнолуние благоприятства Овен, Везни, Стрелец, Водолей, Близнаци. За останалите ще бъде по-труден период.

Луната е в знак Лъв до 01:40 на 10 февруари

Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

След 18:10ч Луната преминава на празен ход до 01:40ч на 10 февруари. Не е подходящо за нищо важно.

Продължава 16 лунен ден до 18:02ч на 9 февруари (от 16:46ч на 8 февруари)

Ден за равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти, да се запази спокойствие.

Ден за пасивен отдих. Ако сте се уморили в предишните дни, загубили сте много сили и енергия, сега е време за почивка. Това е период за релаксация, за да възстановите силите си. Всяко напрежение и дори усилени движения са противопоказани. Ако сте обладани от тъга, можете да почетете книга, да гледате филм, да полежите на удобния диван. Подходящо е за уединение и мълчание, за духовна работа. Удачно време за планиране на бъдещи дела.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого Много лошо е в този период човек да нервничи, за излиза извън себе си от нерви, да води излишни и дълги разговори. В този ден не трябва да се крещи. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази спокойствие. Ако не се държите предизвикателно, денят ще бъде за вас благоприятен.

Въздържайте се от полови контакти до 18:00ч. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте.

Morkadis

Неправилното използвате на енергията на 16 лунен ден може да доведе д заболяване на кръвта. Кръвта реагира на духовно замърсяване. Необходимо е изчистване на кръвта с куркума и за стимулиране – продукти съдържащи желязо. Ден за изчистване на всички равнища – физическо, енергийно, ментално.

Следва 17 лунен ден от 18:02ч на 9 февруари до 19:19ч на 10 февруари

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за любов и секс, но след 18ч. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари. Може да купувате повече неща и това, което ви привлича окото, дрехи, вещи за дома, храна.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.