Астро: Ден за целеустременост и оптимизъм

Луната е в огненият знак Овен до 09:30ч на 8 декември.

Период на целеустременост и оптимизъм. Това е времето да постигнете големи неща, така че се опитайте да извлечете максималната полза от това и използвайте извънредният енергиен поток, започвайки например с това дело, което сте отлагали дълго време.

Образно казано Луната в знака Овен психологически „добавя масло към огъня“. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Ситуация, която на пръв поглед излиза извън контрол, може внезапно да бъде решена в във ваша полза. Хората по време на Луната в Овен стават много темпераментни и горещи. По-добре е да стоите настрана от тях.

Тъй като главата и лицето са особено уязвими по това време, операциите на ушите, очите и шията са нежелани и дори вредни. Претоварването на тези части на тялото също не е желателно. Не е подходящо за лечение на зъбите.

За да избегнете главоболие и мигрена, в дните на Овен трябва да пиете повече течност, а по-добре – обикновена вода. Намалете употребата на шоколад, кафе, захар и яйчен белтък.

Продължава 10 лунен ден до 14:11ч на 6 декември (от 13:48ч на 5 декември)

Подходящо време за започване на нови дела. Успехът ще бъде на ваша страна.

Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение.

Доминиращ 11 лунен ден от 14:11ч на 6 декември до 14:34ч на 7 декември.

Символите на 11 лунен ден са короната и лабиринта. Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Силни сили се пробуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справяте с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходимо е да се внимава при всяка работа.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Неблагоприятно за нови дела и начинания, но добро време за довършване на започнатото.

Подстригване след 14:11ч е подходящо – повишава проницателността на ума.

21 слънчев ден – Денят носи силна енергия. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично.

По-важни аспекти: – няма

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.