Астро: Днес всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват

Луната е в знак Козирог до 16:01ч на 8 февруари

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметнат разчет.

Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Хората са по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте това да са семейни проблеми.

Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. В отношенията се усеща липсата на такт и дипломация.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 27 лунен ден от 06:01ч на 7 февруари до 06:53ч на 8 февруари

Интуицията е на първо място – тя е вашият гуру, най-добрият съветник. Опитайте се да имате възможно най-малко контакт с външния свят и повече с вътрешния свят. Днес всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. По принцип може да се каже, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. Навсякъде ще получават „зелена светлина“.

Домашни съвети: Добре е да вършите само дребни домакински задължения около къщата. Можете да правите каквото искате, но така, че тази дейност да не изисква големи физически усилия. Днес е важно да завършите каквото започнете преди края на деня – не оставяйте нищо за следващите дни. Става за закупуване на правилните неща за вашия дом. Това могат да бъдат мебели, домакински уреди и електроника, както и декоративни предмети, кухненски уреди и дори храна. На този ден е подходящо да се пълни, а не да се изпразва. Насочете всичките си действия в къщата, а не извън нея. Увеличете материалността на вашето жизнено пространство. Избягвайте безсмислени покупки, от които скоро ще се отървете. Придобитите вещи трябва да са необходими и полезни. Това ще подобри енергията на вашия дом.

Почивка и забавление: Днес можете да си почивате с чиста съвест, вероятно го заслужавате. И можете да си починете така, както искате. Всичко зависи от вас, вашите желания и възможности. Ако наскоро сте работили неуморно, били сте под стрес, умора, тогава вашият вариант за почивка е спокойно прекаран ден. Можете да отидете в парка, по-близо до природата или водоем или дори да останете у дома. Сега е моментът да помислите за себе си. Ако не работите физическа работа, а умствената работа не ви натоварва, тогава активната почивка е това, от което се нуждаете в този момент.

Спортни съвети: Днес е подходящ момент за спорт и умерена физическа активност. Но когато отидете на тренировка, определено трябва да намалите приложените усилия. Тялото в този момент не работи с пълна сила, така че е по-добре да не го претоварвате, в противен случай това ще има много лош ефект върху общото състояние в бъдеще. И в по-лош вариант може да причини тежки травми, разтягане на мускулите и болки в ставите. Най-подходящо ще бъде да се занимавате с аеробика, да се движите енергично, да правите дихателни техники и стречинг. И разбира се йога, при която никога няма отрицателни резултати.

Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и изясняване на отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.