Астро: Неблагоприятен ден за общуване

pexels.com

Луната е в знак Стрелец до 11:10ч на 29 януари

В дните на Стрелеца настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизират. Засилва се склонността да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно. Енергията на лунния ден не подкрепя енергията на Стрелеца, затова бъдете предпазливи.

В такива дни особена енергия притежават настойките направени от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: 26 лунен ден от 04:08ч на 28 януари до 05:24ч на 29 януари

Символ на деня е жабата, блатото. 26 лунен ден е ден на конфликти и загуба на енергия. През този период е препоръчително да ограничите общуването или поне да не влизате в неприятни разговори. В противен случай това може да доведе до натрупване на негативна енергия и кавга. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор. През този период хората са склонни към агресия, жестокост и непредсказуемост. Затова не трябва да общувате дори с най-близките, да не говорим за непознати.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда. Не се препоръчва общуване с началници. По-добре е да се занимавате с рутинни дейности, в които допусната грешка няма да доведе до големи негативни последици. През този период способността за рационално мислене и правилна оценка на ситуацията намалява. Не се препоръчва на този ден да правите нещо важно. По-добре е да отделите време за духовно развитие.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до възникване на спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Става за лека домакинска работа. Можете да пресаждате цветя, да готвите храна, да правите леко почистване, да ремонтирате дрехи или друго. Важното е да не се претоварвате. Ако домашната работа не напредва, не се насилвайте да работите против волята си.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да купуват ненужни неща. Не се препоръчва да инвестирате, да правите големи покупки – има риск от загуба на пари. Опитайте се да не взимате импулсивни финансови решения в този ден. Дайте си време да помислите до утре. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни.

В 26-ия лунен ден е по-добре да не се срещате с никого. В крайна сметка енергията на този ден подтиква към негативни разговори, спорове и конфликти. Ситуацията при общуване с любим човек също може да излезе извън контрол. Затова не е препоръчително да правите романтични срещи днес. Интимната близост също е нежелателна – тя няма да донесе удовлетворение на партньорите.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар – 14 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Време, в което е не бива да се осквернява и нарушава всяка хармонична ситуация. Ден, свързан с почивка, с баланс, с умиротворението на враждуващите страни. Денят е най-добрият, за да се отпуснете, когато не е необходимо да вземате никакви активни решения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.