Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!

ванга

Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните пророчества на баба Ванга. Приживе пророчицата често повтаряла, че когато Той дойде на Земята, ще се възцари така жадуваният мир.

Пророчицата Ванга прави това съдбоносно предсказание пред свои близки преди повече от 50 години. Всичко започва в тиха утрин. Призори с невиждащите си очи Ванга долавя сноп светлина, който влиза в малката ѝ къщурка в Струмица. Вратата се отваря и на прага появява ездач на бял кон. Мъжът е облечен с бляскави доспехи, сякаш посипани с рибени люспи.

Конникът посочва Ванга с копието си и ѝ казва да не се бои. Той ѝ известява, че идният ден ще мине бързо, а тя ще стане първа ясновидка. Мъжът нарича, че при нея ще идват хора от всички страни, а тя ще говори с живи и мъртви.

къща ванга

Видението се явява на Ванга в неделя, 6 април 1941 г. – Благовещение по стар стил. Това се превръща в най-тачения от светицата празник през следващите години.

Баба Ванга прекарва живота си на пророчица в спретнатата си къща в Рупите – местност, закътана в подножието на Кожух планина. Неин посредник е сестра ѝ Любка.

Изреченото от Ванга по повод мира на планетата завършва така: Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!

След много анализи и предположения последователите на пророчицата са на мнение, че става въпрос за пришълец от друга планета, който ще обедини земляните, но и ще постави началото на края им.

инфо:  sanovnik.bg

Вижте още:

Тайна справка от ДС: Дъновисти се опитали да отвлекат Ванга

Духът на Баба Ванга се върна в къщата й, сякаш някой шепне…

Съветите на Баба Ванга за късмет в къщата

Нова мистерия – преподобна Стойна умряла, но възкръснала след три дни! Ето какво пророкувала Ванга за нея

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.