Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки

тибетски хороскоп

Луната е в знак Риби до 13:56ч на 1 август.

Периодът подхожда повече за обществена и благотворителна дейност, добре е за творчески занимания. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления и фина ръчна работа. Хората са по-чувствителни, грижовни, състрадателни. Можете да кандидатствате за молби и петиции, да събирате пари за добри дела, да се погрижите за бездомни животни. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща.

Луната в Риби причинява напрежение в долната част на краката – ходилата, пръстите. Може да провеждате лечебни процедури на тези области, но не е подходящо за никакви операции. Всичко, което попада сега в нашия организъм, особено течности и различна химия, действа по-силно от друг път, затова да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола.

Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

19 лунен ден продължава от предния ден до 22:52ч. на 31 юли.

Този лунен ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Денят е свързан със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове.

Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Нужно е да бъдете много внимателни и предпазливи в своите действия. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Контактите с хората са неблагоприятни. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за прояви на благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Хубаво е да се запали свещ, да има огън.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

Не бива да се подстригват косите и да се режат нокти.

От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към реалния живот.

20 лунен ден (започва в 22:52ч на 31 юли до 23:19ч на 1 август).

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.