Ето го най-точния китайски метод за гадаене! Разкрива каква е съдбата ни!

4

Чували ли сте за „Книга на промените”? Това е древна китайска книга към която вече 3000 години хората се обръщат, за да разберат какво ги чака в бъдещето. Тази книга ще ви помогне да вземете правилното решение, да намерите изход от жизнена ситуация. Съветвайки се с нея, вие ще получите отговор на всеки въпрос. Наричат я едно от най-великите и най-загадъчни творения на човека.Тази книга е ключ към разгадаването на промените в нашия живот. Съветвайки се с нея, можем да разберем причините за създалата се ситуация, да видим пътя за изход от нея. Тя е огледало, което показва работата на скритите сили, движещи промените. Огледало, отразяващо това, което става във вашето подсъзнание.

Книгата се състои от 64 хексаграми – символи, съставени от шест хоризонтални черти. Чертата може да бъде непрекъсната (което съответства на мъжкото начало Ян) или прекъсната (което съответства на женското начало Ин).

Тези 64 комбинации разкриват цялото многообразие от жизнени ситуации и варианти на тяхното развитие. Смята се, че в тези символи и знаци е скрита тайната на вселената, коментира сайтът BeU.bg.

ТЕХНИКА НА ГАДАЕНЕ

1.Мислено формулирайте въпроса, който в дадения момент ви вълнува най-много.

2.Хвърлете три монети. Направете това шест последователни пъти, за да получите шест черти и да съставите хексаграмата.

3.Ако две или три монети легнат с ези нагоре – прекарайте върху хартията непрекъсната линия. Ако две или три монети паднат с тура нагоре – нарисувайте прекъсната. („тура“ се нарича страна на монетата, на която има изобразен герб или образ, както някога е стояла турата на султана върху османските монети. Другата страна на монетата се казва „ези“.)

4.Чертите се разполагат една над друга от долу на горе.

5.След като съставите хексаграмата, намерете нейния номер в таблицата. За тази цел разделете хексаграмата на две половинки и намерете горната й част (горните три черти) сред триграмите, разположени по хоризонтала, а долната – сред триграмите, разположени по вертикала. Там, където се пресичат, е номерът на падналата ви се хексаграма.

5

НЯКОЛКО ПРАВИЛА

1.Не задавайте на „Книга на промените” един и същи въпрос повторно, дори да не сте удовлетворени от отговора и той да ви се струва прекалено мрачен.

2.По време на един сеанс се постарайте да задавате само един въпрос.

3.Ако ви се падне хексаграма с номер 3, 29, 39 или 47 – не се разстройвайте, а обърнете

Morkadis

внимание на съдържащите се в текста препоръки.

4.Не се обръщайте към книгата, ако замисленото от вас може да навреди на околните. И-Дзин не е съветник за лоши дела.

1 – Вие се намирате на върха на една планина и нямате възможност да се отпуснете, така че бъдете бдителни и разсъдителни, докато се намирате горе. Не по-късно от шест месеца очаквайте големи промени. Но съдбата е благосклонна към вас. В момента в личния ви живот цари известен хаос. Ако желанието ви е разумно и реалистично, то със сигурност ще се изпълни. Някой обаче ви пречи, ви отлично знаете кой, затова бъдете решителни и непреклонни, защото само това ще ви донесе успех. Ще издържите и това изпитание.

2 – Трудете се, не се отказвайте и не унивайте, и след два месеца вашите усилия ще е увенчаят с голям успех. Вие сте културен и жаден за знания човек, с любов се отнасяте дори към най-малките плодове на своя труд, затова не давайте воля на користолюбието, не мислете толкова много за материалната изгода. Не и точно сега. Съвсем скоро ще се появи човек, изпитващ силен интерес към вас. Относно желанието – то ще се изпълни, но не и ако го чакате наготово и не веднага.

3 -За съжаление това е една от най-злощастните комбинации. Навлезли сте в период, в който с каквото и да се заемете, нищо не ви върви. Но не унивайте, знаете, че след всяко лошо време изгрява слънце, затова просто бъдете търпеливи и чакайте. Заемете се с обмисляне на бъдещите си планове. Вслушайте се в съветите на близка жена.

4 – Всичко наоколо виждате като през пелена, но тя скоро ще падне, светът отново ще придобие за вас яснота. Тъй като в настоящия проблем нервите ви са силни разклатени, не взимайте прибързани решения. Ако искате да постигнете успех, не пренебрегвайте съветите на началството, замислете се над тях. Нови планове, нови перспективи вече възникват, но нова любов няма наблизо. Скоро всичко ще се промени. Не унивайте. Концентрирайте волята си върху изпълнението на едно единствено желание.

5 – Изчаквайте и събирайте сили, много скоро те ще ви потрябват. Прекалено прибързаните действия сега могат да причинят само вреда. Потърпете още малко – около два месеца, докато не се появи даден човек, който ще ви помогне с това, което ви е необходимо. Ако път вие решително и енергично се заемете с планирането на по-нататъшни действия, то помощта и подкрепата ще дойдат още по-бързо. Вашето материално положение внезапно ще се подобри. Възможно е да усетите влечение към по-възрастен човек. Но бъдете внимателни!

6 – Усещате дисхармония. Напоследък сте и доста сприхави. Трябва обаче да бъдете по-търпеливи, ако ви предизвикват – не реагирайте. Постарайте се да обуздаете своите пориви и изисквания. Нека всичко върви по своя ред. Тогава ще настъпи мир и покой и вие отново ще се убедите, че жизнените проблеми могат не само да огорчават, но и на много да научат.

7 – Тази хексаграма символизира съзнателното уединение. Сегашното ви състояние наподобява състоянието на генерал, който решава кога е най-добре да започне настъпление. Бъдете внимателни, избирайте си за съюзници хора с добри намерения. Макар успехът да ви съпътства в дадения момент, не забравяйте предпазливите мерки.Ще получите неочаквано известие или ще ви посети неочакван гост.Настоящият момент за вас е изпълнен с романтика.

8 – Най-лошото време вече е минало, но някои трудности още останат. Участвайте в общи дела, успехът ви очаква, когато си партнирате с околните. Бъдете последователни и отговорни, не пренебрегвайте задълженията си. Обичащите се имат също толкова нужда от взаимно уважение и разбиране, колкото и учителят и ученикът.

9 – Късметът, успехът не са монго характерни за сегашното ви положение. Но помнете – най-тъмно е преди изгрев. И макар обстановката да не ви е ясна и вие да не я владеете, не се тревожете – това е преходно състояние. Хората са свикнали да ви смятат за човек, при когото „парите сами отиват в ръцете му”. Бъдете много предпазливи, не се карайте за дреболии с приятели и с познати. Не прекалявайте с работата, за да не се преуморите. След три месеца парите действително ще потекат към вас. Събитията, които ще променят живота ви към по-добро, наближават.

10 – В настоящия момент поведението ви трябва да е подчертано вежливо, дружелюбно и сдържано. Вглъбете се в себе си и старателно обмислете своето положение. По някакъв начин изкажете уважението си към близките и към по-висше стоящите. Сега това ще ви бъде от полза. Ще се случи неочаквано събитие, което ще ви достави голяма радост. Времето е неподходящо за флирт.

11 – Сега, когато щастието е благосклонно към вас и се предвижвате напред в кариерата си, помислете за приятелите си. Не бъдете лекомислени. Ако искате късметът и успехът да ви съпътстват колкото се може по-дълго, постарайте се да ги подкрепяте с активни действия в други области. В настоящия момент сте склонни да пръскате пари. Сдържайте се, ограничете се в рамките на своите финансови възможности. Вашето желание ще се изпълни, но не се опитвайте изкуствено да ускорите осъществяването.

12 – Много неща са ви неясни. Към вас се стремят недостойни хора. Обкръжението не ви разбира. Без да имате достатъчно за това основания, се карате с един от приятелите си. Бъдете бдителни и предвидливи, не започвайте важни начинания. Вслушвайте се в съвети, но решенията взимайте по собствено усмотрение. Положението скоро ще се промени. Желанията ви ще се изпълнят, но не напълно и не веднага.

13 – Където и да отидете, ще попаднете в добро общество. Можете смело да встъпвате в борба, следвайки високи цели. Ще ви подкрепи човек, на когото не сте разчитали. Много скоро работите би ще започнат да се оправят. Вие сте леко неуверени и неспокойни. Независимо от това желанието ви ще се изпълни, и то толкова пълни, доколкото сериозно се отнесете към предлаганата ви от по-възрастните помощ.

14 – Слънцето свети ярко. Това означава, че се чувствате особено свободни. Концентрирайте волята си върху изпълнението на тези желания, чието осъществяване е необходимо за вашите начинания. Макар даденият период да е благоприятен за вас, старайте се да не се претоварвате с работа, постоянно дръжте в полезрението си главната цел. Не прахосвайте пари.

15 – До самата земя се е наклонил клонът на дървото под тежестта на снега, но скоро той пак ще се изправи и ще заеме старото си положение. В дадения момента вашите обстоятелства само умерено благополучни. Ако сега се държите достатъчно уверено и сдържано, ще овладеете положението. По редица причини, включително и финансови, усещате известно смущение. Не се тревожете, скоро всичко ще се промени към по-добро. Ако не отхвърлите помощта на другите, желанието ви ще се изпълни. В бъдеще финансовите ви дела ще се оправят, но не очаквайте чудеса.

16 – Вашето Слънце всеки момент ще изгрее, успехът приближава, достатъчно дълго сте го чакали. Времето е благоприятно за всякакъв род развлечения, главното е – не се увличайте прекалено.Бъдете готови за успеха, който скоро ще последва. Щастието ще ви съпътства в осъществяването на нови замисли.

17 – Бъдете верни на своите принципи, даже в случай, че целите ви се променят. Задоволявайте се сега с малки победи и успехи. Те задължително ще повлекат след себе си и по-големи, плувайте по течението, а не срещу него, тогава всичко ще си дойде на мястото. Желанието ви ще се изпълни, но ще повлече след себе си достатъчно големи неприятности. Бъдете готови за сериозни промени в живота.

18 – Ще станете участник в редица промени в личния живот на други хора. Старателно оценявайте събитията. Следва да владеете положението и това ще стане от само себе си благодарение на вашето състояние. Взаимоотношенията ви с околните не са наред, заради това възникват проблеми, които могат да попречат на изпълнението на желанията ви. Много неща в отношенията трябва да се изяснят.

19 – С каквото и да се заемете сега, ви очаква успех. Колкото по-големи резултати постигнете, толкова по-успешно ще се стичат обстоятелствата. Наближава период, през който са възможни големи успехи едновременно във всички дела и области на дейност. Решително достигайте набелязаните цели, но при това бъдете предпазливи, за да не обидите и разсърдите приятелите, да не предизвикате завист у околните. Един от вашите близки познати в скоро време ще ви накара да промените отношението си към него.

20 – Бъдете готови за неприятна изненада. Постарайте се да осмислите положението на нещата, да ги видите такива, каквито са в действителност. Сега трябва да сте особено внимателни; не позволявайте на нищо важно да се изплъзва извън пределите на вашето влияние. Старателно обмисляйте всички действия и тогава ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате. Желанията ще се изпълнят, но не толкова бързо, колкото ви се иска.

21 Нещо ви мъчи, чувствате се не особено щастливи. Ако постоянно мислите за това, как е могло такова нещо да се случи, това няма да ви помогне. Очевидно в нещо сте допуснали грешка. Съберете кураж и извлечете необходимия урок от случилото се. Опитайте се да започнете ново начинание и обстоятелствата ще се подобрят. Добросъвестната работа ще ви доведе до много голям успех. Бъдете разсъдливи и чакайте спокойно. Много скоро всичко ще се оправи.

22 Дадената хексаграма означава, че вие криете истинското си лице. Затворили сте се в себе си и имате усещането, че хората около вас също се държат не съвсем искрено. В любовните дела сега имате известни усложнения. Желанието ще се изпълни с известно забавяне. Приемете живота такъв, какъвто е, извличайте своите уроци.

23 В най-близко бъдеще ви очакват големи промени. Затова обаче не се заемайте с необмислени и прекалено рисковани начинания, не бива да изпадате в глупаво положение точно сега. Не се плашете, ако в дадения момент се окаже, че не можете да разчитате на помощта на приятелите. Бъдете предпазливи в общуването си с лицемерни представители на противоположния пол.

24 Струва ви се, че съвсем сте се заплели и това ви кара силно да нервничите. Обаче препятствията не са толкова съществени. Ще се справите с тях много скоро, ако работите усърдно и добросъвестно. Един съвсем определен срок – седем дни или седем седмици, а може и седем месеца – ще придобие за вас голямо значение. По всяка вероятност и вие самите усещате, че стоите на прага на сериозни промени в съдбата си. Това наистина е така. Още малко – и всичко ще се оправи, вие ще се устремите по нов път.

25 В дадения период във вашата съдба господства единство на яснотата. То обезателно ще ви донесе полза, ако претворявате в живот достойните замисли с достойни средства. Времето за висока активност още не е настъпило. Щастието скоро ще ви се усмихне, но само в случай, че можете търпеливо да чакате. Понякога сте прекалено угрижени от любовни дела, но не се притеснявайте. Всички ваши желания ще се изпълнят в своя срок.

26 Не изразходвайте напразно сили, в живота ви е настъпила „пауза”. Очаквайте края й в пълна готовност, не разменяйте енергията си за дреболии, намерете й и по-приятно и полезно приложение.Желанията ще се изпълнят, но само в случай, че не си поставяте летвата твърде високо. Помощта ще дойде от тези, които са се сблъсквали с проблеми, подобни на вашите. Не се опитвайте да успокоите хода на събитията, резултатът може да се окаже обратен.

27 Вие прекалено много говорите и много малко правите. Недейте да сплетничите по адрес на другите, така вредите не само на тях, но и на себе си. Желанието ви ще се изпълни, но малко по-различни, отколкото бихте искали. Спрете да се оплаквате от съдбата си и бъдете готови за скорошни промени в живота ви.

28 Вие се усещате много щастливи. Желателно е да се вземете в ръце, тъй като вашият темперамент, ако му дадете воля, може да навреди на другите, както и на вас самите. Не бъдете прекалено самоуверени. Съжденията ви в настоящия момент не са много верни. Не се опитвайте да постигнете успехи със сила. Внимавайте да не обидите другите със своята избухливост. Сдръжте се и поразмислете върху състоянието на нещата. Времето ще промени всичко. Желанието ви не може да се изпълни бързо.

29 Уви, това е една от четирите най-лоши комбинации. В настоящия момент в живота ви са характерни пораженията. Единственото, което можете да направите, е да съкратите до възможния минимум количеството удари на съдбата. Съберете търпение и чакайте, докато богинята на щастието отново ви удостои със своя поглед. Време имате много. След два, най-много след пет месеца положението ви ще почне да се мени към по-добро.Това е период, в който анализът и трезвата оценка на положението са много по-важни от отчаяната борба със съдбата.

30 Отвън всичко изглежда превъзходно, но всъщност не е точно така. Вие сте в плен на илюзиите, да не кажем – на съзнателното самозалъгване. Вслушайте се в съветите на приятел. Съдбата в дадения момент е благосклонна към вас. Обаче, ако изцяло се доверите на съдбата, това може да ви доведе в заблуждение и да нанесе на делата ви сериозна вреда. Желанието ви ще се изпълни благодарение на намесата на човек, който ви е много близък, дори и да не се срещате толкова често.

31 Душевното състояние, в което се намирате, е съпътствано от късмет и успех. Настроени сте на добра вълна, наближават няколко неочаквани и много изходни за вас събития. Почти всяка ваша крачка ще ви нови успех. Реалните резултати ще надхвърлят дори най-смелите ви очаквания, ще внесе в душата ви небивал покой. Единственият негативен фактор: след всички силни вълнения възниква необходимост за кратко да се оттеглите и да си починете.

32 Вие се разкъсвате на части, опитвайки се да се движите в две посоки едновременно. Ако запазите самообладание, всичко ще завърши с полза за вас. Не би било излишно сега да оцените своето вътрешно състояние, да се опитате да приведете в ред бъдещите си планове и намерения. Не се стремете към промяна на всяка цена. Желанието ви ще се изпълни, ако бъдете търпеливи.

33 Вие може само да спечелите, ако се сдържате в дадения момент. Настойчивостта сега няма да ви донесе полза. Заемете се с построяването на бъдещи планове, но тяхното осъществяване отложете до края на сегашния период на неопределеност.

34 Вие се стремите да излезете на преден план прекалено активно, по-силно, отколкото наистина ви е необходимо, в дадения момент. Готови сте да вървите по главите и да тъпчете всеки, който застане на пътя ви. В честолюбието няма нищо лошо, но то непременно трябва да се съпровожда с тактичност в отношенията с хората. Желанието ви ще се изпълни, ако се държите малко по-скромно. Постарайте се да намерите златната среда в отношенията с околните.

35 Успехът наближава. Очакват ви уважение и признание. В бъдеще всичко ще бъде още по-добре. Неочаквано ще се срещнете с човек, който не сте виждали от много отдавна. Постарайте се да не харчите много. Доверете се на щастливата си звезда и смело вървете напред. При това не се огорчавайте. Желанието ви ще се изпълни с известно забавяне.

36 В настоящето успехът ще ви съпътства, но не бъдете прекалено самоуверени. Ситуацията може скоро да се промени. Действайте обмислено и предвидливо, но не се увличайте в любовни авантюри. От страни правите впечатление на галеното дете на съдбата и затова някои хора от вашето обкръжение превратно тълкуват постъпките ви. Не се тревожете. В най-скоро време всичко ще си дойде на мястото. Вашите желания няма да се изпълнят сега.

37 Вашето място е там, където ви зове сърцето. Там ви чака и благополучието. Възможно е да си мислите, че на друго място тревата е по-зелена, но повярвайте, ако сега напуснете своя край, то много скоро ще се убедите, че сте извършили грешка. Наслаждавайте се на живота , на общуването с приятели, на покоя у дома. Надеждите ще се изпълнят с чужда помощ.

38 Тази хексаграма означава, че даденият период от вашия живот е лишен от хармония. Струва ви се, че всички наоколо се заяждат, че са настроени злонамерено. Даже най-незначителните дреболии ви изкарват извън релси. Успокойте се, не се ядосвайте, положението скоро ще се оправи. Сега е трудно да си намерите съратници. Една жена ви действа неблагоприятно на нервите. Внимавайте какво говорите и не се заемайте с нищо ново, което не сте обмислили добре и което е плод да моментен порив.

39 Колкото повече усилия прилагате, толкова по-назад се оказвате изтласкани. Трудно е да се каже защо в дадения момент съдбата ви няма интерес към Фортуната. Напълно е възможно, някои ваши приятели да ви се притекат на помощ. Ще ви окажат подкрепа. Следете своите разходи:; в този недобър избор опасността да останете без средства е реална.

40 Вие сте преживели дълъг период на безпокойство и неприятности. Това време свърши, отново ви очаква успех. Но незабавно започвайте да действате, иначе ще изпуснете възможността да постигнете добър резултат. Започналият период е благоприятен за добри печалби. Ще се появят нови приятели. Едно ваше старо желание ще се изпълни. Новото – също, но малко по-късно.

41 Това, което днес давате на другите, съдбата ще ви го върне с проценти, затова внимавайте. Времето е благоприятно за обмисляне на планове, а също така и за интелектуална дейност. Повечето ваши желания ще се изпълнят. Даже ще получите повече, отколкото сте се надявали.

42 Замисленото ще се осъществи, направеното ще се изплати. Ще можете да окажете помощ на другите. Една работа, която началството ще ви поръча, ще се обърне в лична изгода за вас. Някой се готви да ви направи изгодно предложение. В най-близко бъдеще ще се появи възможност неочаквано, но същевременно да оправите финансовите си дела. Желанието ви ще се изпълни с помощта на висшестоящо лице.

43 В предстоящия период ще ви съпътства успех, но много е възможно заради собствения си инат да извършите грешка и да отблъснете от себе си тези, които обикновено ви помогнат. Окажете им сами съдействие и проявете повече търпимост в отношенията си с тях. Напълно е възможно в този период да обикнете човек, който по-рано ни ви е бил симпатичен, не задължително в любовен план.

44 Добре ще е ако характерна черта на вашето настоящо поведение е сдържаността. Отнесете се внимателно към проблемите в отношенията с хората, опитайте се да оценявате действията им по-малко критично. Бъдете икономични. Вътрешно се пригответе за това, че скоро ще последват неочаквани събития, които не ви обещават нищо благоприятно. Изпълнението на желанията и надеждите е проблематично.

45 Всичко, което ще правите в настоящия период, ще завърши успешно. Една невидима сила ще закрепи вашите отношения с хората, ще ви помогне да завържете нови тесни контакти, които така или иначе ще станат благоприятни за вас. Следва ви някаква жена, която се стреми да прегради пътя ви, да попречи да осъществите намеренията си, да се намеси в живота ви. Независимо от това, желанията ви ще се изпълнят.

46 Това, върху което вече дълги години се трудите, най-накрая ще донесе добър резултат и ще бъде добре възнаградено. Трябва още малко да поработите – настойчиво и добросъвестно. Така скоро ще можете да разчитате на висока оценка и на признание. Смелите и решителни действия сега са много по-благоприятни, отколкото бездейното изчакване. Доверете се на здравия смисъл и на интуицията, и тогава желанието ви вероятно ще се изпълни. Идеите, които в дадения момент обмисляте, по-скоро ще донесат успех.

47 Една от четирите най-лоши хексаграми. Сега периодът е такъв, че не си струва да се заемате с каквото и да било ново начинание. Затайте се и чакайте. Мислите ви са недостатъчно ясни. Някой от вашето обкръжение, заемащ високо положение, ще ви протегне ръка за помощ. Вслушайте се в съветите на този човек. Вярата в собствените ви сили сега е много слаба. Не приемайте събитията прекалено трагично, все пак и този негативен период ще отмине и обстоятелствата ще се подобрят.

48 Добре ще е ако протегнете ръка за помощ, дори ако вашите дела не вървят съвсем гладко. Впоследствие ще се убедите, че този начин на действие ще се окаже изгоден за вас. В дадения период едва ли може да се разчита на признание на вашите способности и постижения от страна на началството, което естествено е неприятно. Вие страстно желаете обстоятелствата да се променят, но времето сега не е благоприятно за това.Колкото и да е странно, но сегашното ви финансово положение не е чак толкова лошо. Скромните ви желания могат да се изпълнят дори и сега, но големите – не.

49 Всичко около вас се намира в движение, всичко се променя, но в края на краищата добрите резултати ще надминат даже най-смелите очаквания. В настоящия момент вие не се чувствате уверен в себе си, но скоро увереността ще се върне към вас заедно с нови перспективи. Обстоятелствата ще се променят към по-добро.

50 Положението ще е благоприятно за вашите начинания, ако решително вземете върху себе си ролята на лидер. Някои хора не се радват на успехите ви. Не им обръщайте внимание. Внимавайте да не взимате или обещавате повече, отколкото сте способни да изпълните. Силно влияние върху вас и върху отношенията ви с хората има числото 3. Работата, с която сте се заели, с други единомишленици, ще ви донесе успех. Желанието ви ще се изпълни, макар и не съвсем така, както първоначално сте го мислили.

51 Вие сте близко до успеха, но някой прилага усилия, за да ви попречи да го постигнете. Не му се ядосвайте. Това, което се стремите да получите, всъщност ще се окаже съвсем различно, а не както сте си го представяли. Така че смело и със спокойна душа го отстъпете на съперника си. Скоро във вашето обкръжение ще се случи нещо неприятно, но на вас това няма да навреди. Даденият период е благоприятен за почивка. Не се нервирайте заради това, че обстоятелствата се развиват именно така, а не по друг начин. Малко по-късно съдбата ще ви се усмихне.

52 В настоящето е малко вероятно развитие в делата. Очевидно трябва да изчакате и чак тогава отново да пристъпите към работа. Примирете се с обстоятелствата и сериозно обмислете своето положение, преди да се заемете с каквото и да е. По-високо главата! Победата над трудностите и интригите на недоброжелателите ще бъде ваша, при това много скоро.

53 Ако вие се придвижвате напред, старателно обмисляйки всяка крачка, то успехът няма да ви изневери в бъдеще. Щастието и занапред ще остане ваш спътник, ако не поддавайки се на уговорки, не започнете да изпреварвате събитията. Костенурката има не по-малко шансове да пристигне първа на финала, отколкото заека. Вие сте в началото на дълъг път. Желанието в края на краищата ще се изпълни.

54 В дадения период бъдете внимателни във всичко – особено в любовните дела. Случващото се възприемайте спокойно и хладнокръвно, иначе може да попаднете в много неприятно положение.Близките седмици са много благоприятни за подготовката за следващия – по-позитивен период.Изпълнението на желанието се забавя. Това е период, когато е по-добре да чакате и да мислите.

55 Тази хексаграма символизира есенната жътва, събирането на богатата реколта. Това означава, че щастливата звезда ярко осветява всички ваши дела. Те се движат успешно и равно, а в бъдеще ще тръгнат и по-добре. Даденият период е особено благоприятен за дейностите, свързани с изкуството и с творчеството. Независимо от това, че сега ви съпътства успехът, няма пълна увереност в това, че вашите желания ще се изпълнят.

56 Съществуват всички предпоставки за успех в делата. Вие сте много честолюбиви. Бъдете внимателни, за да не развалите отношенията си с приятелите и с колегите. Много се ядосвате по повод някакво неприятно събитие. Това е неразумно, не си струва да се тревожите за това. Желанието ще се изпълни, ако не очаквате прекалено много.

57 Вашето положение е заплетено и в дадения момент няма да е толкова просто да се ориентирате в него. Склонни сте да преставяте събитията прекалено мрачно. Следвайте пътя, който ще ви покаже човек от вашето обкръжение и се убедете, че това е най-добрият изход. След пет месеца съдбата ви ще се измени към по-добро. Нещо възпрепятства изпълнението на желанията ви сега. Жена ще ви помогне да премахнете пречките. В дадения период в никакъв случай не позволявайте да ви склонят към действия и мисли, които ви се струват погрешни.

58 Подтиснато настроение скоро ще се разсее. Не пренебрегвайте добрия съвет на приятел и се пазете от лоши изказвания по адрес на околните. Много благоприятен период за всичко, що се отнася до изкуството и търговията. Не се ядосвайте за това, което не може да промените. Пазете спокойствие, щастието вече наближава.

59 След дълъг период на несполуки отново изгрява слънцето на успеха. Ще придобиете всичко, към което се стремите. Очакват ви блестящи и успехи в работата, в научните и в любовните дела. В най-скоро време ще ви се почви шанс да заемете позицията на лидер. Желанието ви се изпълнява и ще се изпълни напълно, ако продължавате да действате настойчиво и целенасочено.

60 Вашето време настъпи! Захващайте се активно за работа! Но помнете, че трябва да обръщате внимание дори на най-малките детайли. Иначе всичките усилия ще отидат на вятъра. Не приемайте прекалено прибързано това предложение, което току-що са ви направили или ще ви направят. Напълно е възможно, че то е доста по-малко изгодно, отколкото изглежда на пръв поглед. Същото се отнася и за новите любовни и приятелски връзки.

61 Сега за вас е изгодно да работите не сам, а в сътрудничество с други. Внимавайте да не надцените умствените си способности, за да не станете високомерни и невъздържани. Това може да застраши осъществяването на плановете ви. Постарайте се да бъдете по-скромни и сдържани. Само в случай, че желанията ви за разумни и честни, те ще се изпълнят. Един човек в най-близко бъдеще ще обърне внимание на способностите и възможностите ви и ще ги оцени по достойнство. Това в голяма степен ще ви помогне в движението ви по пътя на успеха.

62 Възможно е да се разочаровате в този, когото обичате. Не го приемайте прекалено трагично. Най-добрият шанс, който най-сигурно от всички би спомогнал за изпълнението на вашето желание, сте го изпуснали, но скоро ще се появи нов. Даденият период е характерен с възможностите си за добри печалби, но е малко подходящ за дълги пътувания. В настоящия момент вие придавате голямо значение на дреболиите и по този начин унижавате себе си.

63 Ако сте се скарали с някого, спешно се обърнете към трето лице с молба да изиграе роля на посредник между вас.Не се поддавайте на желанието отново да придобиете някога достигнатото успешно положение. Ако внимателно обмислите този съвет и го последвате, наградата ще е най-пълно осъществяване на желанията ви. В дадения момент не хвърляйте всичките си сили в своето начинание, то няма да доведе до успех. Намисленото конкретно желание ще се изпълни с известно забавяне.

64 Успехът, който ще отбележи всички ваши дела, стои на прага. Но още е рано да действате. Ако се движите напред достатъчно внимателно, обстоятелствата от ден на ден ще се нареждат все по-добре. Желанието ви ще се изпълни в най-скоро време. Наближава щастлив период във вашия живот, който няма да чакате още дълго.

инфо: beu.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.