Изберете своя арка и разберете как другите ви виждат

Включете въображението си и си представете, че вървите по пътека, докато се възхищавате на пейзажа, който ви заобикаля. Пред вас се появява завой, а зад него виждате стена с шест арки. През коя ще преминете? Погледнете внимателно и направете своя избор.

Арка 1

Вие сте човек, който обича свободата на действие и е независим от мнението на другите хора. Не бързате, никога не взимате спонтанни решения. Вървите по път, който предоставя много възможности за развитие и придобиване на още по-богат професионален опит.

Арка 2

Никога не се обезкуражавате, вие сте оптимистичен човек. Умен, проницателен, прекрасен събеседник и надежден приятел. Този, който е в състояние да превърне сивото ежедневие в пълен с цветове и интересен ден. С голямо чувство за хумор.

Арка 3

Постоянен и реалистичен човек. Никога не търсите проблем там, където той не съществува. Вие сте от тези, които избират най-простия вариант. Този, който вярва, че животът вече е сложен, за да го усложнявате още повече. Този, който се опитва да живее в мир и да се наслаждава на хармонията на красотата.

Арка 4

Вие сте човек, чийто начин на живот е свързан с решителност, действие и мислене. Не обичате шумни събития, но кой знае как намирате общ език с всички, ако обстоятелствата го налагат. Един, чийто съвет винаги е от полза. Обичате да прекарвате свободното си време в усамотение.

Арка 5

Оригинален, хитър, но много разбиращ хората около себе си. Вие предпочитате да прекарвате свободното си време в домашна среда, отколкото в шумна и весела компания. Следвате планирания си път до края, дори и да възникнат големи трудности по него. Способни сте да намерите изход от всяка трудна ситуация, дори когато другите не могат да го направят.

Арка 6

Човек, който е постоянно в движение и изживява нови емоции. Вървите по рисков път. Никога не мислите за последствията от своите действия. Стремите се към целта си до последно. Обичате да се наслаждавате на всичко, което ви дава майката –  Земя. Разбирате се добре с хората около себе си.

инфо: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

В какво вярвате? Изберете алхимичен символ и разберете!

Кой път ще изберете? Този бърз тест разкрива що за човек сте

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Изберете картинка и разберете върху какво трябва да се фокусирате!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.