Какво можете да разберете за себе си по линията на ума?

Линията на ума показва какви качества притежавате. Тя се счита за една от най-важните.

Показва как се справяте с проблемите и как се държите в определени ситуации. Тя започва между показалеца и палеца и завършва в средата на дланта. Тази линия отговаря за интелигентността, желанието за знания, талантите, волята и мислите. За да разберете какво казва казва за вас, трябва да вземете предвид нейната дължина и местоположение на дланта.

Дължина

Счита се за дълга, ако завършва в средата на безименния или малкия пръст. Такъв човек е любопитен, праволинеен, с добра памет и аналитично мислене.

Счита се за къса, ако завършва в средата на средния пръст или дори не достига до него. Тези хора се опитват да живеят възможно най-просто, често са невнимателни и изглеждат доста наивни.

Наклон

Ъгълът на наклона на линията на ума може да каже дали въображението на човек е голямо. Ако линията е доста права, вероятно човешкото въображение е доста ограничено.

Разделяне

Ако линията на ума е разделена на две части, тя се нарича „клон на писателя“. Човек се отличава с особено въображение и не му липсват оригинални идеи.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Много малко хора имат тази линия върху дланите си: Ето какво означава тя

Линията на ангела-хранител – само късметлиите я имат на ръката си

Какво казва Линията на сърцето за вас

Какво означава, ако намериш катинар?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.