Как да видим аурата

pixabay.com

Всеки човек има аура, учат ни езотерични практики от древни времена. Но какво всъщност е аурата? Това са вибрации на душата, биоенергийното поле около човешкото тяло, оцветено в различни нюанси, които се променят под влияние на различни фактори.

Аурата прилича на сияние и се състои от три слоя – физически, интелектуален и емоционален. Плътността на аурата варира от един милиметър до дванадесет сантиметра.

Смята се, че когато човек умира, аурата избледнява и изтънява. Хората, изгубили аурата си, умират след това. Цветът на аурата е индивидуален за всеки човек.

Той позволява да се определи настроението, общото психологическо състояние, физическите недъзи и характерът. Не всеки може да види човешката аура.

Има обаче един прост начин човек да види аурата. Но той изисква усилия и дълги тренировки. Седнете срещу огледало, като зад гърба ви фонът трябва да е бял или светлосив.

Повърхността на стената зад вас трябва да е добре осветена, но така, че сянката ви да не пада върху нея. Отпуснете се и се погледнете в огледалото, като разфокусирате зрението си.

Не откъсвайте поглед от огледалото и се опитайте да не мигате. След пет до десет минути ще видите слабо сияние около тялото ви. Ако видите цветове, не фокусирайте погледа си, защото те ще изчезнат. Запомнете цветовете.

След около месец упражнения ще можете да виждат аурата на други хора и ще се научите да различавате и най-малката промяна в цветовете. Това ще ви подскаже в какво състояние се намират околните.

Много често любимият цвят на хората се оказва и основният цвят на аурата им. Така например червеният цвят на аурата означава сила и енергия, но също и склонност към нервно-психични разстройства.

Тъмночервеният нюанс характеризира избухлива натура със скрити недъзи, а светлочервеният е присъщ на импулсивните егоцентрици. Розовият е срещан най-вече при млади хора, защото издава незрялост. Розовият цвят при възрастен човек сочи известна инфантилност.

Оранжевият цвят означава, че човекът е внимателен към всички, които го заобикалят. Златистите нотки в оранжевото показват самообладание, а кафявите – честолюбие.

източник: sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.