Коя е сводницата на Кенеди, Кадафи, Ротшилд и дьо Гол, шпионирала за ЦРУ

6

Определяната за сводница на световните лидери Мадам Клод е била съдържател на ексклузивен публичен дом в Париж, близо до „Шанс-Елизе”, като в определени моменти е менажирала повече от 500 жени.

Някога част от Френската съпротива срещу нацистите, тя бе осъдена за сводничество през 1992 година. Тя никога не е цитирала имена на свои клиенти, но информации през годините говорят за изключително значим списък с клиенти.

Сред споменаваните във френските медии са знатни покойници като американския президент Джон Кенеди, либийския диктатор Муамар Кадафи, Шарл дьо Гол, милиардера Аристотел Онасис, членове на семейство Ротшилд, актьорът Марлон Брандо и други.

„Две са нещата, за които хората винаги ще плащат – храна и секс. Не ме бива в готвенето”, е паметно изказване на Мадам Клод. Принципът й е никога да не говори за това, което не е актуално.

Публикация на сп. „Венити Феър” разкри предполагаема връзка на известната сводница с ЦРУ.

“Тя отнесе много тайни в гроба. Беше легенда,” заяви бившия полицейски началник във френската столица Клод Кансе, цитиран от АФП.

Рожденото име на Мадам Клод е Фернанд Груде. Тя постоянно е сменяла версиите за биографитяа си. Ту била отгледана в манастир, ту е лежала в концентрационен лагер. Двете твърдения са оспорени в документален филм от 2010 г., припомня Би Би Си.

Най-славните времена на дейността и са през 50-те и 60-те години на миналия век. След много проблеми и игри на котка и мишка с френските власти, по-късно в живота си тя заживява в малък апартамент в Ница.

инфо: 168chasa.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. dinko dindisa 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.