Македонски фермер твърди, че е намерил череп от върколак

черепЗемеделски производител от малко македонско село обработвал част от своята нива, когато плугът му удря нещо твърдо. Оказва се затворен и закован сандък. Воден от любопитството си, фермерът го отваря и намира вътре странен череп, вероятно на върколак. Дали това е така?

Тази история разказва македонецът Тройче от Ново село, Стипско, на българския студент Филип Ганов, който е бил по това време в селото за да прави проучвания за Балканската война.


Тройче не иска да се раздели с черепа, но разрешава на Ганов да направи снимки, които бяха представени на експерт по дивата природа в България, който твърди, че черепът наистина е на вълк, но не е задължително да е върколак. Вместо това, той предполага, че вълкът е страдал от болестта на Пейджет, генетично заболяване (също често срещано при хората), което може да доведе до деформация на костите и уголемяване на черепа.

Черепът определено изглежда кучешки както и човешки, което вероятно ще доведе до ужас сред българи и македонци, предизвикан от фолклора на Източна Европа. Веригата около сандъка е доказателство, че този, който е погребал това същество, го е мислел за достатъчно опасно.

Това определено е същество, което е извън нормата. Само ДНК тест ще покаже какво е всъщност.

инфо: lifebg.net

Вижте още: 

АРХЕОЛОЗИ СЕ НАТЪКНАХА НА ВАМПИРСКО ГРОБИЩЕ В ПОЛША

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.