Най-младата майка в света

лина

Лина Медина е родена в Перу през 1933 година в семейството на бижутер. Когато момичето било на пет години, разтревожените й родители я завели в болница. По това време тя имала доста голям корем и лекарите се страхували, че момичето има тумор. Месец и половина по-късно, на 14 май 1939 г., с помощта на цезарово сечение, Лина родила син. Момчето било напълно здраво и тежало 2,7 кг. Кръстили го лекаря, който го изродил – Херардо.

По време на операцията, лекарят обърнал внимание на факта, че въпреки че Лина е била само на пет години, нейните полови органи са били напълно развити като на възрастна жена. Първите месечни цикли на Лина започнали, когато тя е била само на две години (според друга версия – само на 8 месеца), а на тригодишна възраст месечните й цикли били редовни.

Лина била диагностицирана с рядко състояние, наречено “преждевременен пубертет”. Момчето отгледали родителите й и до десет годишна възраст то израснало с пълната увереност, че Лина е неговата сестра.
Всеки се интересувал от един въпрос: кой бил негодникът, от когото заченала малката? Първият заподозрян, разбира се, бил бащата на Лина. Полицията незабавно го задържала, но трябвало да го пуснат заради липсата на доказателства.

лина 1

Лина мълчала. Не казала нищо за това кой би могъл да бъде баща на детето й и какво се е случило с нея. Тя мълчала през целия си живот и името на бащата, както и обстоятелствата, така й останали неясни. Съществува подозрение, че в селото, където е родена Лина, имало празненства, които завършвали с оргии. Вероятно в една от тези оргии са включили момичето.

Доктор Херардо Лосада се чувствал отговорен за малката си пациентка. Той й дал образование, а по-късно тя започнала работа като секретарка в клиниката му. Херардо също помогнал на сина на Лина да отиде да учи в гимназия. За съжаление, първият й син умира млад, той живее само до четиридесет години. Умира от рак на костния мозък. Няколко години преди смъртта му, Лина родила втори син и се омъжила за мъж на име Раул Хурад. Малко се знае за нея и за по-нататъшния й живот. Живеела със съпруга си в бедния квартал на столицата Перу, това е всичко, което се знае за нея. Имало подозрения, че цялата история е фалшива, но са съхранени документи и снимки на Лина. Тя никога не давала интервюта и винаги отказвала да се срещне с журналисти.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Най-голямата в света подводна пещера се оказа пълна с тайни на маите

Една от най-запазените мумии на всички времена – Хуанита

В Перу откриха най-голямото колективно жертвоприношение на деца в света

Топ 10 най-малки държави в света, за които никога не сте знаели, че съществуват

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.