Направете си ад и ще промените живота си

4

Норвежкият треньор и бивш боец от спецчастите Ерик Бертран Ларсен твърди, че всеки човек може да промени живота си за седем дни.

За тази цел е необходимо само да си организира една седмица на предела на възможностите си.

Какво е Адската седмица

Адската седмица е специален курс, който помага да се излезе от рутината и да се промени собственият живот. Тази седмица има общи правила, което трябва да се спазват 7 дни.

Например необходимо е да се става в 5:00 часа и да се ляга в 22:00. През цялата седмица трябва да се приема само здравословна храна и разбира се, всеки ден да се спортува не по-малко от един час, колкото и на човек да му се иска да се потъркаля в леглото или отново да си каже: „Ще го направя утре.“

Освен това не бива да се интригантства, да се провеждат празни разговори, да се гледа телевизия. По време на работа не бива да се използват социални мрежи и месинджъри. Всеки ден от Адската седмица човек трябва да е съсредоточен върху това да бъде по-добър ии да се съсредоточи върху текущите си цели.

Готовии… Старт!

Освен това всеки ден от Адската седмица се проработват определени неща. Например в понеделник се съсредоточете върху формирането на правилни навици. Анализирайте своето поведение, което може да се нарече „автоматично“, и изяснете кои вредни навици е необходимо да замените с положителни.

Във вторник търсите оптималното си състояние за работа. Много спортисти признават, че успяват да победят благодарение на това, че са успели да открият най-правилния режим за себе си.

Сряда е ден за оптимизиране на времето. Започвате да следите къде и защо изразходвате времето си и оптимизирате много процеси.

Много е важно през цялата седмица да си задавате важни въпроси.

– Каква е моята висша цел?

– Доволен ли съм, че следвам пътя на мечтата си?

– Всеки ден ли използвам своите възможности 100%.

Morkadis

– Как днес мога да стана по-добър?

– С какво ще се гордея със себе си днес вечерта, когато си легна?

В четвъртък ви очаква такова изпитание: необходимо е да стоите будни 36 часа. Събуждате се в 5:00 сутринта в четвъртък и си лягате  чак в петък в 22:00 часа. За това време разбирате, че вашите ресурси са доста по-големи, отколкото можете да си представите.

Защо е необходима тази седмица?

Адската седмица помага да се измени целият живот. Тя ще бъде като глътка свеж въздух. Ще помогне да излезете от автоматизма, да спрете и да преоцените своя живот. Ще имате време да си зададете жизненоважни въпроси, за които не ви остава време в обичайната суета.

Ще видите, че около вас има огромно количество възможности и врати, които можете да отворите. Ще почувствате увереност в себе си и ще преоцените целия си път.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.