Пътуването във времето е реалност, ето доказателства

часовник

Дали те стигат, за да обявим съществуването на такава машина или не, всеки може да реши сам! Спорът дали пътуването във времето е възможно или не се водят от години, при това не само от любители на сензации, но и от сериозни учени. Ако те наистина са реалност, рано или късно ще се сблъскаме с „пътешественици”, идващи от друга епоха.

Сред хората, обожаващи паранормалните явления обаче въпросът изглежда е напълно решен. Те не подлагат на съмнение възможността да се придвижваме назад или напред във времето и привеждат доказателства за това. Дали те са достатъчни, всеки може да реши сам.

Ето няколко от случаите, които е трудно да бъдат обяснени без паранормални намеси:

Министърът, който си загуби ума

Преди няколко години във влак на път от Мексико Сити до Акапулко, изведнъж от нищото се появи  мъж, облечен  в една стара риза и с перука. В едната си ръка той имал писалка с  перо, а в другата – кесия от кожа. Мъжът видимо  е бил много уплашен. Той се представил на пътуващите като министър Хорхе де Валенсиага и се опитал да разбере къде  се намира. когато един от хората във вагона, лекар, тръгнал към него, мъжът изчезнал, но писалката и портфейла от кожа останали на пода.

Тези два предмета след това били  показани на историци, които установили, че  са направени в XVIII век. Документив  архивите на Мексико съобщават, че министър де Валенсиага е реална историческа личност и една нощ се върнал развълнуват в дома си и съобщил, че е бил в „странно превозно средство направено от желязо, в което пътували странно облечени хора”. До смъртта си той останал с размътен мозък и никой не му повярвал.

Мумии отпреди 1000 години с маратонки и швейцарски часовници

В Монголия археолози  са открили женски мумия възраст повече от хиляда години. Странното е,че тя е била обута в маратонки „Адидас”. Предположението ,че погребението е от сравнително скоро се опровергава от факта, че дамата е била положена в гроба заедно с коня си.

И това не е изолиран епизод. През 2008 година е открита гробницата на китайски император Си Цин  от династия Мин (1368-1644 година) и е установено, че той носи предмет, изработен от швейцарска компания, представляваща златен пръстен с циферблат. Възможно  ли е тези неща да  са били дадени на хората от миналото или те самите да са ги присвоили?

 Човекът от 23 век, който се появи в СССР

Евгени Гайдучок е бил жител на град във волгоградска област на Русия. Той е починал през 1994 година на 76 години. През 1985 година този човек се е срещнал с един от лидерите на съветското тогава обединение „Космопоиск” Вадим Чернобров и му съобщил, че пристигнал от 23 век с машина на времето. Гайдучок сам поискал срещата и казал на Вадим, че е чел книга от него, в която се говори за такава машина. По онова време такава книга още не била написана, това станало няколко години след срещата им. Според разказа му, като дете той откраднал заедно с  приятелката си машина на времето  и двамата се озовали в 30-те години на 20 век.

Но транспортното им средство претърпяло авария и енергията му стигала само за един човек, който да се върне в своята епоха. Така само приятелката на Гайдучок се върнала,  а той останал в СССР. Бил осиновен  и продължил живота си до смъртта си през 1994 година.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.