Сравнете дължината на показалеца и средния си пръст и разберете дали сте склонни към изневяра

pixabay.com

Разликата в дължината на показалеца и средния пръст показва дали сте верни на партньора си или сте склонни към изневяра. Британски учени са установили тази невероятна взаимовръзка.

Не е за вярване, но според някои изследователи действително можем да познаем по пръстите си дали и доколко сме предразположени към изневяра. Дали се хвърляме от афера в афера, или сме женени от 20 години, без да сме изневерили нито веднъж, зависи от количеството тестостерон, което получаваме като плод в утробата на майката.

Но кои точно пръсти издават изневеряващия тип? Това са показалецът и средният пръст.

Учени от университетите на Оксфорд и Нортумбрия  са публикували в списание „Байолъджи летър“ изследване, в което обясняват: „Колкото по-къс е показалецът в сравнение със средния пръст, на толкова по-високи нива тестостерон вероятно е бил изложен човекът в майчината утроба“.

Повече тестостерон означава по-голяма склонност към изневяра. Тази взаимовръзка е известна от по-ранни изследвания и се отнася както за мъжете, така и за жените.

За целите на изследването учените са разпитали 575 северноамериканци и британци за отношението им към неангажиращия секс. Накрая разгледали снимките на ръцете на около  1300 англичани.

Във всеки случай учените предупреждават, че не бива да се съди за верността на даден човек единствено по дължината на тези два пръста. В края на краищата човешкото поведение се обуславя от много други фактори.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Формата на краката разкрива вашия характер!

Любовният ви хороскоп за 2021 година

Наука за изневярата

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.