Учени с нови открития! Ето какво се случва след смъртта

душа

Животът след смъртта е една от най-големите мистерии на човечеството, но след ново откритие учени твърдят, че смъртта не съществува, само тялото умира.

Според Стюард Хамерхоф от Университета на Аризона съзнанието продължава да живее на квантово ниво. Британският физик Роджър Пенроуз задълбочава още повече и твърди, че той и неговият екип са намерили доказателства за това, че микротубулите (клетъчни компоненти на цитоскелета) са основани на протеини, които носят квантова информация на субатомно ниво.

Пенроуз твърди също така, че когато човек умре, тази квантова информация се освобождава от микротубулата и изтича в пространството, пише Блиц.

Ако човекът обаче оживее, квантовата информация се пренася назад в микротубулите и тя често предизвиква усещането за близка смърт.

Според учения от Института за физика в Мюнхен Макс Планк, физическата вселена, в която живеем е само нашето възприятие и, когато телата ни умират, предстои вечността.

Д-р Ханс Дур изтъква: „Това, което смятаме за тук и сега, този свят, това е всъщност материалното ниво, на това, което можем да възприемем. Този свят има корени. Така нашите животи са свързани със следващия живот. Тялото умира, но духовното квантово поле продължава да живее. Така че всички сме безсмъртни.

Д-р Кристиан Хелвинг от Института за биологична химия добавя: „Нашите мисли, волята, съзнанието и чувствата показват особеностите, които биха могли да се нарекат духовна същност. Нито една природна сила като гравитацията например, не може да бъде духовно определена.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.