Учен: Високоразвитите цивилизации са напуснали Слънчевата система

космос 1

Високоразвитите цивилизации отдавна са напуснали Слънчевата система. На това мнение е физикът Джей Олсън от университета в щата Айдахо.

Според него представителите на извънземния разум съществуват извън Млечния път. Олсън пояснява, че глобалните космически катастрофи, характерни за ранната Вселена и предизвикали унищожаването на галактиките, са могли да доведат до това, че високоразвитите цивилизации са се преселили в съседни системи, пише Lenta.ru.

Ако в галактиките на ранната Вселена са съществували цивилизации на разумни извънземни, то те са могли да се запазят и до момента. Според учения за целта им се е наложило да достигнат ниво на развитие, което им позволява да се спасят дори в случай на унищожение на родната галактика.

инфо: actualno.com

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.