Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

призрак

За феномена Сенчести хора се говори от векове. Това представляват тайнствени силуети, които се появяват изневиделица и предизвикват паника и ужас.

През годините Сенчестите хора се появяват както пред самотни хора, така и пред големи компании. С тяхната природа и тайнственост се занимават умовете на философи и учени, които се стремят да обяснят странната поява на загадъчни силуети, които се изплъзват и изчезват за части от секундата.

Често Сенчестите хора се свързват с духове, извънземни и същества от друго измерение. Според други обаче става въпрос за фантазии и измислици. Въпреки това има много свидетелства за хора, които са ги виждали. Ежедневно в целия свят се появяват Сенчести хора и днес те вече се приемат за едно от най-често срещаните паранормални явления.

Една от най-разпространените теории е, че хората в сянка са духове, които са съставени от твърде сгъстена енергия, наподобяваща кълба или вихрушка. Ето защо на снимките, които са запечатани, те оставят сянка около себе си. Дори невъоръженото око ги забелязва като сенки. Сенчестите хора представляват енергията на духовете, които не можем да съзрем.

Според друга теория, когато човек види нещо подобно, той за секунди се пренася в друго измерение. Специалистите са убедени, че в нашият свят има много други светове, които се преплитат с нашия. Това ни дава възможност от време на време да надникнем там и да видим най-различни предмети и тайнствени създания. Никой обаче не знае дали тези съзнания виждат и нас.

Един от интересните факти е, че Сенчестите хора не се свързват с нещо негативно или каквито и да било страховити истории. Повечето хора, които са станали свидетели на подобно явление, споделят, че виденията са били странни, но в рамките на нормалното. В същото време те са се уплашили от факта, че за секунди пред очите им изниква нещо непознато, а след това изчезва също толкова скоростно.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Не само хора с диагноза чуват гласове

Съществуват ли хора сенки?

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Възможно ли е феноменът дежавю да е начин за получаване на информация от други измерения?

Мултивселена, Паралелни Вселени и Реалности – теоретичен анализ

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.