Четене по лицето. Подробно ръководство за начинаещи

Четене по лицето, да това е възможно.

Чували ли сте някога израза – „изписано е на лицето ти“? Всъщност в този израз има някаква истина.

Четенето по лицето е било използвано в продължение на много хилядолетия, за да се предскаже миналото, настоящето и бъдещето. Както и в хиромантията, четенето по лицето отчита фините линии, контурите и общия вид, за да се определи съдбата на човек, неговото здравословно състояние и типа на личността.

Параметрите на лицето се използват от корпоративните компании, за да се определи дали служителят е подходящ за работата или не.

Има много различни типове и стилове за четене по лицето, но това ръководство ще ви помогне да научите най-основното.

Анатомия на лицето.

1. Лявата страна на лицето представя характера на човека и темперамента на човека.

2. Дясната страна на лицето отразява емоциите и нагласите на човека.

3. Горната част на лицето (челото) представя детството, миналото и взаимоотношенията с
родителите, понякога се отпечатват и минали животи, но това е рядкост.

4. Средната част на лицето, включително очите, носа и бузите, представя настоящите и “средни” години от живота.

5. Долната част на лицето, включително брадичката, представя по-нататъшния живот и по-късните години от живота, тя също така съдържа параметрите на личния живот на човека.

Форма на лицето.

Има три основни форми на лицето, използвани за прочит. Ако не се вписвате в една конкретна категория, можете да смесвате интерпретациите на няколко, които отговарят на
вашите параметри.

Лице тип 1: Овално лице.

Хората с овално лице са интелектуалци и мечтатели. Те често обменят идеи или цели. Срамежливи са и са по-загрижени за вътрешния си свят, така че могат да бъдат определени като интроверти. Емоционални и чувствителни хора са, склонни към депресия. Често такива хора избират творчески професии, подвизават се в музиката и поезията.

Лице тип 2: Квадратно лице.

Хората с квадратно лице често са силни и много целенасочени. Те могат бързо да се ядосат и лесно да се разочароват, когато нещата не вървят по план. Показват много самочувствие и практичност. Най-често се изявяват като политически лидери или хора с ръководни позиции.

Лице тип 3: Кръгло лице с форма на сърце.

Хората с кръгло лице са лесно приспособими, много практични. Често те философстват и са достатъчно мъдри, обичат да прекарват време с други хора. Често се интересуват от много теми в различни области и имат весел характер. Те могат да бъдат агресивни, но трябва да има добра причина за това. Те обичат да работят с хора.

Чело.

1. Високо и широко чело – знак за интелигентност.

2. Ниско и широко чело – знак за търпение и постоянство.

3. Високите и тесните чела са знак за практичен и аналитичен ум.

4. Ниско и тясно чело – знак за хитрост и подлост.

5. Чело с рождени белези, петна или бенки показва трудно детство или потиснати емоции.

6. Бенка близо до веждата показва финансов успех.

7. Веждите са свързани със здравето и дълголетието – по-дебелите и по-плътни вежди, свидетелстват за по-здрав човек и по-плодотворен.

Очи.

Очите, разбира се, са огледало на душата и могат да показват жизнеността, енергията и личността на човека. Ето на какво трябва да обърнете внимание:

1. Размер: големите очи показват чувствителност, състрадание и творческа натура; малките очи показват силна воля, вътрешна сила и практическо мислене.

2. Разстояние: очите, които са близо едно до друго показват висока интуиция, но също и ревнив човек; очи, разположени далеч едно от друго показват липса на мотивация, но и отлични комуникационни умения.

3. Ъгли: ъглите на очите, които гледат нагоре, показват искреност и честност; ъглите на очите, обърнати надолу, показват късмет; заоблените ъгли показват доброта, а острите
ъгли на очите показват адаптивност.

Нос.

Размерът и формата на носа показват способността на човека да просперира и способността да приема предизвикателствата на живота. Носът също показва интелигентност и
кариера. Ето на какво трябва да обърнете внимание:

1. Къс нос: показва гъвкавост, надеждност, широчина на мирогледа; може също така да показва, че хората донякъде са разпуснати или трудно се разбират с други хора.

2. Дълъг нос: показва силно чувство за отговорност, много практичен начин на мислене; те приемат всичко твърде сериозно, понякога им е трудно да се отворят към любовта.

3. Плосък нос: показва лоялност и търпение, и издръжливост, често такива хора успяват да постигнат целите в кариерата си.

4. Изкривен нос: показва креативност и успех, може да означава нестабилен ум или ум, който обича да се скита от цел към друга цел.

5. Заострен нос: показва силна интуиция и женственост, често хората с такъв нос имат интерес към изкуството и музиката.

Уста.

1. Голяма уста: голямата уста с плътни устни показва успех, любов към храната и хората, и много щедра натура. Тези хора имат добър “апетит” през целия си живот и са много общителни.

2. Малка уста: малката уста с тънки устни показва чувствителност, независимост и самосъзнание. Тези хора са затворени, трудолюбиви и много сигурни в тяхната интуиция.

3. Горната устна е по-плътна: когато горната устна е по-плътна от долната устна, това означава любящ човек с голяма любов към живота. Може също така да се посочат многобройни бракове или много силна независимост.

4. Горната устна е по-тънка: когато горната устна е по-тънка от долната устна, това означава човек, който се опитва да си угажда или се притеснява. Може също така да
означава много надежден човек.

5. Прави устни: означават някой много практичен човек, с аналитично мислене. По правило такива хора са много резервирани.

6. Извити устни: устните, извити в ъглите, показват липса на доверие. Този човек има трудности с откритостта, той е ограничен, особено с хора, които току-що е срещнал.

7. Устни извити надолу: устните, извити в ъглите, показват, че човекът е много топъл и любящ. Може също да означава домошар или някой, който е много отдаден на семейството си.

Уши.

1. Големи уши: показват кураж, смелост, силно мъжество и решителност.

2. Малки уши: говорят за силни творчески способности.

3. Голям връх на ухото: хората, които имат големи върхове на ухото, често са много интелигентни и имат добра памет, те са много отговорни и често постигат много в живота.

4. Голямо ухо: хората, които имат големи уши, обикновено са много добри и забавни. Те обичат да бъдат с хора и са много артистични по природа.

Бузи.

1. Високи скули: показват много затворен човек, емпатични или интуитивни способности.

2. Плоски бузи: много любезен човек, който може да е срамежлив или да изпитва трудности да изрази истинските си чувства.

3. Закръглени бузи: човек с игриво и светло сърце, често знак за голямо чувство за хумор.

4. Дефекти: петната по бузите могат да означават лошо храносмилане или невъзможност да се „усвоят” емоциите.

Брадичка.

1. Много изпъкваща брадичка / челюст: показва, че човек е много активен и обича да поема отговорност, често става лидер. Също може да означава субективна и много упорита личност.

2. Заоблена брадичка / мека брадичка: показва традиционен семеен човек. Такъв човек обръща голямо внимание на детайлите.

3. Дефекти: петна, пигментация или пъпки по брадичката могат да означават хормонален дисбаланс или проблеми със собствената ви мъжественост / женственост.

След като разберете основите на четенето по лицето, можете да използвате това знание във връзка със собствената си интуиция, за да разберете какво могат да означават характеристиките на човека.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Формата на носа издава много за характера на един човек

Какво можем да научим за характера от формата на ръцете

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на пръстите описва интимни аспекти от характера ви

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.