Чували ли сте за белгийското НЛО нашествие?

нло

Така наречената „Белгийска НЛО вълна“ от 1989 г. и началото на 1990 година е тема, която продължава да поражда повече въпроси, отколкото отговори. Военните, макар и неохотно признават, че такива обекти наистина са наблюдавани от радарите и са преследвани безуспешно от военни изтребители Ф16.

През 1989 година в небето над Белгия се появяват странни летящи обекти с триъгълна форма.

За „Белгийското НЛО нашествие” има десетки точни доклади от достоверни свидетели, между които има учени, военни и полицаи, т.е. хора, които трудно биха сбъркали конвенционалния летящ апарат с нещо по-различно.

Повечето от тези съобщения и направените снимки визират голям над 100-метров обект с триъгълна форма. Появяванията му често се предхождат от силен блясък и магнитни смущения. Тези обекти са били способни на невероятни ускорения и на светкавична промяна на посоката.

Първите смущаващи доклади, които карат властите да се ангажират със случващото се, са от ноември 1989 година.

През нощта на 29 ноември 1989 година двама белгийски полицаи били на рутинен патрул близо до германската граница. След полунощ те забелязали, че едно от полетата край пътя е осветено от ярка светлина, идваща от небето.

Първоначално решили, че е хеликоптер, но когато се приближили видели, че това е голям неидентифициран обект с триъгълна форма, който бавно летял над полето. Полицаите решили да го преследват и докладвали за това в полицейското управление. От управлението се свързали с дежурните диспечери в региона, но те съобщили, че няма отбелязана активност и полети на техни летателни средства.

Полицейският патрул следвал НЛО до езеро, където обектът спрял и от него се отделили две кръгообразни червени светлини, които сякаш се потопили в езерото и после се върнали обратно. Минути по-късно се появил втори летателен обект и увиснал в небето до първия. После двата обекта отлетели в югозападна посока.

Същата нощ в различни полицейски управления постъпили близо 300 сигнала от очевидци.

В официалния доклад за събитията се съобщава, че появите на НЛО са обезпокоили сериозно властите.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Мистерията с НЛО в миньорското градче Далнегорск

Програма на Пентагона изследва случаи с НЛО

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.