Айзенхауер се срещал 3 пъти с извънземни, видял ги и Чърчил

Айзенхауер

Президентът на САЩ Дуайт Айзенхауер се е срещал три пъти с извънземни във военни бази в щата Ню Мексико през 1954 г. Той контактувал с тях чрез телепатия, твърди бившият консултант на Пентагона и на US Конгреса Тимъти Худ в интервю по Би Би Си, цитирано от руския сайт „Нюзру“.

Според учения президентът се срещнал 3 пъти с пришълците от Вселената. За нещастие обаче не са се запазили никакви доказателства за тези контакти. Худ обаче е уверен, че Айзенхауер при съдействието на ФБР организирал дори междупланетна „среща на върха“ във ВВС базата „Холоман“. Имало „много свидетели“ на това крупно събитие.


Според Худ пришълците от Космоса са започнали да посещават Земята много отдавна и вече са контактували както с държавни лидери, така и с обикновени хора. Уфологът смята, че 90% от разказите за срещи с НЛО могат да бъдат обяснени научно, но в същото време е убеден, че те наистина ни посещават редовно и „милиони хора по света наистина са ги виждали“.

Слухове за срещи на Айзенхауер с извънземни се носят отдавна. През 2010 г. например конгресменът от Ню Хемпшир Хенри Макелрой пусна в интернет интересно видеообръщение, в което признава, че е виждал секретен документ, предназначен за Айзенхауер. В него се казвало, че извънземните са пристигнали в Америка и че президентът може да се срещне с тях.

„От тона на доклада става ясно, че няма повод за безпокойство и че посетителите не ни заплашват“, твърди Макелрой, цитиран от изданието „Хъфингтън пост“. Конгресменът признава, че не е успял да научи къде и кога са се състояли срещите с пришълците от Космоса, но е уверен, такива наистина е имало.

Според документи, публикувани от британското военно министерство през 2010 г., свидетел на появата на НЛО е бил и тогавашният английски премиер Уинстън Чърчил, писа неотдавна в. „Индипендънт“. Уфолози дори предполагат, че той е поискал съвет от Айзенхауер как да реагира на появата на неизвестния обект, а после засекретил за 50 г. документите за него.

Вижте още: 

ТАЙНИЯТ ДОГОВОР НА АЙЗЕНХАУЕР С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

инфо: http://www.24chasa.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.