Британски уфолог направи сензационно изявление: Правителството на САЩ отдавна работи с извънземни

извънземниУченият представя копия от секретни документи, показващи, че първият контакт с извънземни е станал през 1954 г. и дори е заснет на филм.

Според Laynhem в президентските архиви на САЩ има много доказателства за това, че американците все още получават от извънземни цивилизации секретна информация, използват я за научния и технологичен напредък на страната си, скривайки от обикновените хора, дори и самото съществуване на извънземен разум.

Бивши американски разузнавачи, които са присъствали на разговори с извънземните припомнят , че те се различават малко от земляните, освен, че са по-високи и стройни.

Те казват, че първото споразумение за сътрудничество с тях е подписано от президента Айзенхауер, обещал да премахне ядрените оръжия в замяна на информация за някои от най-новите технологии.
Тогава на Земята се появява първият извънземен представител.
Договор с извънземните, разбира се, никой не е виждал, но присъствието му се потвърждава от показанията на множество агенти.

Извънземните са обещали да не помогат на правителствата на останалите страни, но а САЩ трябва да пазят в тайна информацията за тяхното присъствие на Земята.
При контактите с тези хуманоиди се оказало, че във Вселената има много други раси , но на американците било препоръчано да не общуват с тях. Извънземните научили земляните да летят на техните космически кораби и казали, че се опитват да спаси Земята от унищожение по време на ядрена война. Те отказали да помогнат на Америка да създаде оръжия за масово унищожение, но обещали да повишат тяхната култура на най-високо ниво.


Въпреки това, след по-малко от пет години, на планетата кацнали и представителите на други цивилизации, които били по-приятни и по-малко добросъвестни.

Новите космически били с нисък ръст и бледа кожа. Според уфолозите дребните извънземни са помогнали на американците да кацнат на Луната, а самите те с подкрепа от правителствата по света, започнали да използват хората за научни експерименти.

Смята се, че извънземните са се опитвали да се кръстосват с хора, за да се получи нов вид същества, адаптирани към живот на различни планети. Може би това се дължи на факта, че расата на хуманоидите е ръба на изчезване. И ако първите извънземни същества са преговоряли с хората, полагайки всички усилия, за да спечелият благоразположението им, скоро след това започват да се държат доста високомерно.
По този начин, според показанията на участниците в тайни преговори, те помолили да си изградят на Земята няколко подземни градове за себе си, а след това започнали да разполагат свои военни бази под водата в океана без знанието на хората.

Тайните служби били доста смутени: от една страна, имало явни признаци за извънземна заплаха, но от друга – от новодошлите все още било възможно да се получи полезна информация.
Например, те научили американците как да създадат сателитна връзка, LCD монитори, интернет … Но през последните години, ситуацията изглежда все пак излязла извън контрол.
Един след друг, представители на сериозните ведомства започнали да повдигат завесата на секретността.

Пратениците на Земята са били био-роботи

През 1996 г. в бразилският град Vargina възниква сражение на военни с екипажа на летяща чиния. Свидетелите били толкова много, че правителството не успява да скрие историята.
През 2002 г. един от водещите сътрудници на НАСА, Майкъл Улф, който бе съветник на Бил Клинтън публично заяви:
„НЛО, които виждаме – това са просто средства за контролиране на дейността на хората от страна на извънземните. И всички ние правим всичко възможно да скрием от обществеността дейността на НЛО, обяснявайки такива случаи с повреда на оборудване или човешки грешки, но по-често просто игнорираме това, какво се случва в нашето небе и Космоса. „

Прочетете още: 

Мексиканското правителство публикува доказателства за древни контакти на маите с извънземни

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

4 коментара
  1. Sashko Konspiraciqta 10 години ago
  2. vasil stefanov 10 години ago
  3. Izdjasalia 10 години ago
  4. emilyano Calabrezze 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.