Астро: В този ден се създава основата за бъдещето

pixabay.com

Луната е в знак Дева до 06:22ч на 8 септември

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят, да дава съвети. Може да се появят търкания с околните. Най-доброто време за основно почистване на дома. Подходящо за козметични процедури.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Не бива да се правят операции на органите на коремната кухина.

Новолуние в 03:52ч в знак Дева.

Лунен календар – 2 лунен ден от 07:02ч на 7 септември до 08:15ч на 8 септември

Всичко, което съдбата ви изпраща днес, ще ви бъде полезно по-нататък, дори ако в момента ви се струва, че сте изправени пред нещо безсмислено или не изцяло приятно. Всъщност ви е нужно: именно днес ние създаваме основата за бъдещето. Никога не забравяйте, че провалът не се случва, има само неизползвани възможности. Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите. Когато съставяте плановете си, имайте предвид, че те ще се реализират, само ако не ги разпространявате. Не трябва да разказвате за тях на никого.

Време за получаване на информация. Бъдете внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че тази информация няма да ви бъде полезна. Може би ще мине малко време и ще оцените резултата.

Раздайте ненужните си неща на тези, които се нуждаят от тях, и скоро ще забележите как щедро ще ви дари Вселената. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате. Ако изведнъж днес имате загуба, всъщност не се притеснявайте, наистина нямате нужда от изгубеното нещо.

Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден – това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Нови дела да не се започват още. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции. Може да се подстригвате.

Подходящ момент за прояви на щедрост и грижа по отношение на партньора си, направете нещо приятно и ще бъдете възнаградени с добро настроение, радост, любов. В крайна сметка даването на подаръци е много по-хубаво от получаването им. Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Много мощен и в същото време интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Голяма е вероятността срещите ви с хората днес да са кармични. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.