Астро: Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще

Луната е в последна четвърт в знак Дева и се движи на празен ход до 10:09ч.

В 10:09ч Луната преминава във въздушният знак Везни.

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Трудно е да се вземе важно решение, да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за друго време. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. В дните на Везните се обръща повече внимание на външните правила за приличие, етикет. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми.

Добре е да започнете процедури за отслабване. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур. Пийте много през деня, за да прочистите пикочния мехур и бъбреците. Препоръчително е да се пият билкови чайове за прочистване на бъбреците и кръвта.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:51ч на 9 ноември до 03:54ч на 10 ноември

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Светло сините нюанси привличат късмет. Пазете се от кражба не само на вещи, но и на мисли и идеи днес!

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не говорете твърде много, по-скоро слушайте, бъдете сдържани. Не се препоръчва физическото натоварване.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.